algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

No vagi per dit

Crisi i feines submergides
Dins Mallorca és un clam que cada cop hi ha més feina submergida. De fet, se sap que es fan controls a les barriades de Palma i a altres bandes per detectar-hi aquests tipus d'activitats. Tanmateix, la realitat és que molta de gent, sobretot provinent de la immigració, subsisteix gràcies a feines que no cotitzen, il·legal de totes totes.

Moció de censura i llengua
Hi ha membres destacats del PP que no es creuen les versions oficials de les direccions tant de PP i UMsobre el desacord per presentar la moció de censura contra Aina Calvo. "No és ni per la qüestió lingüística, tal com diu UM, ni pels llocs de feina dins Cort que reclamava aquest partit. La realitat és que les dissensions dins el PP, i també dins UM, eren molt grosses. No han estat qüestions externes, sinó internes de les dues formacions, i cada un pel seu compte", asseguren aquestes fonts.

UM, dins l'estratègia del 2015
A UM es parla cada cop més de "pensar en clau de 2015". Consideren "molt importants" les eleccions de l'any que ve, però els nous responsables del partit "tenen clar" que "el moment de la formació arribarà quatre anys després. Mentrestant, hem de fer feina de base i dirigida a la gent. Després de tot el que ha passat, no podem dur estratègies del dia a dia o conjunturals. Hem de ser capaços de fer un projecte de futur", comenten molts dels seus membres.

Preocupació per Zapatero
Una de les qüestions que més preocupa en l'actualitat el PSIB-PSOE és la cada cop més gran debilitat del Govern Zapatero a causa de la crisi econòmica, que ha estat especialment dura aquest hivern a les Balears. De l'efecte ZP s'ha passat al llast Zapatero".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anticrisi, fa mes de 10 anys
On hi ha més feina submergida és a cada llar familiar (88.000 dones no cotitzam i feim feines de la casa) . Només els ignorants poden fer referències a la manca de natalitat, quan l'economia capitalista mai no ha pogut oferir treball per a centenars de mils de persones condemnades a la inactivitat a les Illes Balears i a Espanya (dones condemnades a les feines de la llar, persones majors excloses i obligades a jubilarse anticipadament (111.000). Canviau de discurs que ja no convenceu ningú.
Valoració:3menosmas
Per unitat de cures intesnives, fa mes de 10 anys
I resultava que ens volien fer creure que els immigrants, cotitzant, ens salvarien de la falta de creixement demogràfic que patíem...

Ben pensat pensar l'estratègia de cara al 2015 i tenint en compte la gent, UM. Cal aprendre sobretot dels errors que han conduït al nacionalisme no espanyol esquerranós al fracàs més estrepitós en aquestes illes.
Dels errors, se n'aprèn. I també per descomptat que UM ha d'aprendre del errors propis.
UM, des de l'oposició es pot fer una FEINADA, bona i eficaç.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris