algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

No hi haurà moció de censura

La iniciativa havia partit dels grups municipals de PP i UM, però les seves direccions pensen de manera diferent


Després de dies i dies de negociació, al final no hi haurà moció de censura a Cort. Era un desenllaç previsible. Per un costat, es va viure una notable empenta entre els grups municipals del PP i UM per desallotjar Aina Calvo de la batlia, però aquest no era el desig de les direccions dels partits de José Ramón Bauzá i Josep Melià.

Des de la perspectiva del PP, és molt millor esperar un any i acudir a la convocatòria ordinària d'eleccions. Pensen que és tan gran l'actual situació de bloqueig de Cort que el canvi està servit la primavera de l'any que ve. Per contra, si ara assumissin el poder, no tindrien temps d'oferir realitats i ells serien els perjudicats per haver forçat el gir. Per la seva banda, la nova UM de Josep Melià també necessita temps per reorganitzar-se i per llançar missatges renovadors.

Ens alegram per la continuïtat d'Aina Calvo i esperam que pugui concloure el seu projecte de Ciutat. Els ciutadans podran valorar així la seva gestió municipal, que fins ara ha estat mereixedora de més crítiques que alabances.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ridruejo, fa mes de 10 anys
Mmmmmmmmm... Melià Mentider Monjo Mafió!!!
Valoració:0menosmas
Per folitectes, fa mes de 10 anys
De Filotectes a la Unitat de Cures Intensives: No et moguis d'on ets, que encara et falta estona llarga d'hospitalització per reinsertar-te en societat. Ànims, xaval.
Valoració:-14menosmas
Per miquel monroig, fa mes de 10 anys
La ciutadania de Palma està d'enhorabona !...i a més se li dona l'oporotunitat d'exercir democràticament el seu dret : a les properes eleccions triar entre l'honestitat de la Sra.Calvo i el bullit "presuntament corrumpte" de PP i UM... sense oblidar les altres opcions possibles :PSM,VERDS,ERC,EU,i altres que puguin sortir.
Vull expressar la meva satisfacció pel fet que no hagi moció de censura, ha estat una estratègia del PP i UM per despistar de tota la càrrega que duen al damunt amb el temes de corrupció.
Vull agraïr la dignitat amb la que ha duit el tema la Sra.Calvo: ànims i endavant.
Ah... no creis que seria més democràtic que donassim la cara tots els que volem expressar opinions ?
Valoració:-6menosmas
Per tonina, fa mes de 10 anys
A Toni, serà Valencianitzadors sense complexes, no?.Amb una paraula.........
Valoració:-10menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
PP = PSOE = UPyD = EU = Valencianitzadors sin complejos
Valoració:20menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Que booooooooooooooooooo: "tots els progressistes que res no hem d'agrair a ningú"!!!! I s'entén per progressistes els calvòfils i servidors!!!

Clar que no, filotectes, clar que no, perquè els autoanomenats progressistes fan del cos flors i violes. La seva merda no put.
Valoració:18menosmas
Per filotectes, fa mes de 10 anys
El pitjor que li podia passar a n'Aina Calvo és que no li hagin fet la moció de censura. Un any a l'oposició amb el desgovern den Rodríguez i na Cerdó amb na Catalineta de batlessa hauria estat el millor aval per repetir en 2011. Una pena!
Aprofitau, panxes agraïdes. Per desgràcia vostra i de tots els progressistes que res no hem d'agrair a ningú, han de passar coses molt grosses perquè n'Aina repeteixi.
Valoració:-4menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
descollonat, que cobres de na Calvo?

Les hemeroteques diran el que han de dir i ben dit que ha estat el que s'ha dit. Si la batlessa se salva de moció, no és pels seus mèrits com a negociadora, consensuadora, política que ha de dur un govern de pacte... etc.
Valoració:8menosmas
Per descollonat, fa mes de 10 anys
"Ens alegram per la continuïtat d'Aina Calvo"? L'intent de ser cínics no amaga les vostres vergonyes, L'hemeroteca de la darrera setmana quedarà per sempre. Tornau a demanar una enquesta, venga, paga en Rodri,,,,
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris