cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Endidalades

"Absuelto el hombre acusado de pinchar los condones de su ex pareja". Punyema, món! Aquí hi ha material per comentar, vaig pensar de seguida, amem, i vaig continuar la lectura amb molta atenció. L'autoria de l'escrit era d'un tal Marc Rovira, Girona, i ho publicà a El País el passat dia 19-03-10. Hi explicava que, al poble de Vidreres (Selva), una al·lota acusava el seu excompany, amb el qual havia viscut durant 18 mesos així mateix, contra el qual pesaven dues ordres d'allunyament per cert, d'haver accedit al seu domicili repetides vegades, rebostejat pertot arreu, i haver-li furtat algunes peces de vestir íntimes (no especifica quines), amb l'afegitó superlativament criminal, què vols dir, on arribarem, d'haver trobat indicis clars i llampants que, en alguna d'aquestes visites d'amagatotis, li havia foradat amb una agulla els condoms que guardava per a una necessitat dins el caixonet íntim del comodí, que ja s'hi val dolentia, ostres.

Com que es tractava d'un cas repetit de violació d'habitatge, segons la denunciant, es va fer necessari discernir la cosa amb un jurat popular, que un ja es pot imaginar la vergonya aliena que degueren passar, pobres. Aquesta és teva, aquesta és meva, contradiccions de la denunciant, peu fiter del denunciat, la cosa acabà amb la determinació que no hi havia proves suficients per a condemnar l'acusat. I apa, anem a una altra. Podria esser ben bé que, amb bon criteri, qualcú fes avinent a la fembra dels preservatius foradats la conveniència de canviar el pany de la porta del seu habitatge i que es deixi estar d'històries.

L'altra nova que vull comentar avui té connotacions tràgiques amb exageració, inexplicables, per una banda i de cara de ciment armat de bon gruix per l'altra. Resulta que el PP acaba de fitxar el pare de Mary Luz Cortés, la nina de cinc anys assassinada a Huelva per un infanticida confés anomenat Santiago del Valle, que per aquelles absurdes coses rares de la Justícia espanyola anava a lloure pel món després d'haver estat condemnat per abús a criatures. Tot plegat a causa d'un jutge papulls, una funcionària que va estar cinc mesos de baixa, documents que es traspaperaren... Quan l'anaven a detenir ja s'havia canviat de ciutat, de comunitat autonòmica, i ja m'encalçaràs. Amb una d'aqueixes sembla que abusà de Mary Luz i la matà, la tirà al mar. Va ser trobada 54 dies després dels fets luctuosos. L'assassí i la seva esposa varen ser detinguts de bell nou devers Conca dos mesos llargs més tard de tot plegat, i després de negar-ho tot, quan els estrenyeren les politges, confessaren de pla, males bèsties.

Juan José Cortés, el dolgut pare de la nina, d'ètnia gitana, que estava afiliat al PSOE fins aleshores, com que manté que una bona part de la culpa de la mort de la seva filla la té aquest pic l'ineficaç sistema judicial espanyol, dolgut i desenganyat, va i es dóna de baixa del PSOE on militava, circumstància que arriba a les orelles de Rajoy i, malgrat la manca total d'experiència legal del pobre home, ja ho he dit abans, el fitxa per al PP i l'anomena assessor per a assumptes penals. Ja saben, la moguda de l'enduriment de penes, la cadena perpètua, la possible pena de mort per a segons quins casos extrems i tot allò que sura dins la balma més fonda de la ràbia i el ressentiment, ben comprensibles a títol personal, sobretot en calent, però gens ni mica acceptables socialment al parer d'aquest opinador. Molt trist tot plegat, molt penós. Tant l'absurda mort de Mary Luz com la utilització de la sang i el fetge de tot plegat amb finalitats electoralistes. Puta món de misèria.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PPaparra, fa mes de 10 anys
Del populisme al feixisme només hi ha una passa.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris