cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

El CJIB

Ahir matí, a la seu del Parlament de les Illes Balears, es va fer el primer acte de la celebració del 25è aniversari del Consell de Joventut de les Illes Balears i a l'horabaixa es va fer l'assemblea de l'entitat.

Mai hi he estat gaire implicat, en el CJIB, però sempre hi he tengut amistats i això m'ha permès seguir l'evolució de la institució. Crec que, durant aquests 25 anys de vida, el CJIB ha fet una bona feina en el foment de l'associacionisme juvenil i per potenciar la inrelació entre les organitzacions juvenils. També ha sabut mantenir l'equilibri necessari entre ser un interlocutor propositiu amb les institucions públiques i mantenir un posicionament crític quan així ho ha cregut oportú la Junta Directiva. No sempre s'ha sabut mantenir, la institució, allunyada de les lluites partidistes, però.

Personalment, crec que aquests darrers vuit anys han estat els més fructífers del CJIB: se n'ha consolidat l'estructura i s'ha impulsat el Triangle Jove, juntament amb els consells germans de Catalunya i el País Valencià. Aquest impuls ha estat, en gran part, gràcies a la bona feina feta pels seus tres darrers presidents: Andreu Caballero, Joan Ferrà i Rafel Sedano.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris