lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La reforma necessària

Segur que Aznar, que aparegué als informatius del dimecres vespre explicant des de Washington que la reforma sanitària d'Obama ha agreujat la divisió entre els nord-americans, no ha vist el documental sobre les asseguradores mèdiques (a l'Horitzons, del 33), que van ser investigades per Karen Pollitz (periodista de Los Angeles Times) per les polítiques de rescissió de les persones que han contractat una assegurança mèdica.
"Pateix alguna malaltia mental?", et demanen des del formulari de benvinguda, i tu contestes que no, ignorant que seràs rebutjat perquè deu anys enrere vas prendre Prozac durant sis mesos per superar la mort del teu pare.

El reportatge explica que cada any moren als Estats Units més de 20.000 persones per la ineficàcia del sistema sanitari, i que les malalties són de llarg la principal causa de fallida econòmica familiar (com el cas de Monique "Nikki" White, una jove que patia lupus i a qui la llei reconegué el dret a l'assistència mèdica... quan ja era morta), però, és clar, com hi diu Karen Ignagni, representant de les empreses asseguradores, "la gent no vol participar (en una assegurança pública) perquè... la gent no vol subvencionar els pobres".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
I potser sí que ha vist es reportatge citat, però n'Ansar és com es mussols, que com més llum els dones manco hi veuen, manco hi vol veure perquè ja li va bé que es indefensos, d'EUA, de s'estat espanyol o d'Iraq, ho passin malament, ell és un hereu des falangistes que disparaven contra es hospitals durant sa contesa del '36 al·legant que es rojos s'hi apostaven per a disparar-los a ells
Valoració:2menosmas
Per relleva, fa mes de 10 anys
És ver. La gent no vol subvencionar els pobres, però aquests pobres de per aquí bé que subvencionen els rics, sobretot els polítics. En tenim bastants de casos per aquí i començam a estar farts d'engreixar vaques seguit seguit.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris