lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Proves sorpresa i suspensió

S'han de depurar les responsabilitats pertinents, però sense cap ombra de dubte sobre les garanties processals

La que havia de ser per decisió del jutge Castro una maratoniana jornada de declaracions del cas Buckingham-Palma Arena es va suspendre ahir a les poques hores a petició de la defensa. Durant la primera declaració, es donaren a conèixer cintes gravades als imputats en què fins i tot apareix Rafel Perera, advocat de Jaume Matas, que al·legà indefensió.Les declaracions continuaran avui.

L'aparició de les cintes magnetofòniques fa entrar la instrucció en un nou estadi. Tot procés judicial s'ha de desenvolupar des de les màximes garanties processals, i desitjam que aquest sigui el resultat final de la causa. Jaume Matas ha estat president de les Balears en dues legislatures i ministre d'Espanya. Si les màximes garanties són exigibles per a qualsevol ciutadà, també ho han de ser per a qui ha estat primer ciutadà de la Comunitat, elegit pel poble amb majoria absoluta. A partir d'aquí, que floreixi tota la veritat i es depurin les responsabilitats que pertoquin sense cap ombra de dubte.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Linxats Units., fa mes de 10 anys
Una passa més en l'establiment d'un estat polícial al servei de la netedad, els drets fonamentals de la persona no importen gaire només son una formalitat escrita a un llibre que es diu Constitución Española però que ningú no els fa gaire cas, hi ha criminals de pensament que no podem presentar-se a les eleccions per que troben que l'actual "España" els exclou i no la volen, i en hi ha que essent perseguits pel delicte que sigui veuen els drets fonamentals superats per la maquinària judicial, s'abusa de les escoltes així com s'abusa de la presó provisional, així com s'abusa de l'alarma social, això que és un estat de dret, o un estat de linxament.

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 10 anys
Un compongo, sí senyor.
L'equivocació més gran dels qui han convocat les manifestacions contra la corrupció va ser posar un punt, a un dels manifests, que deia que donaven suport als jutges i als fiscals. Jo no m'en fii un pel

Salut

jbm

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris