cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Matas en potència

El PP, per boca del portaveu parlamentari, Fiol, diu que està preocupat per l'esdevenidor judicial de Matas. Només faltaria que, aquell que compartí responsabilitats de govern amb l'ara imputat volgués fer-nos creure la cantarella del repentinat Bauzà i repetís, sense avergonyir-se, que tot el que ara se substancia en els jutjats fa part del passat i que ells només miren cap al futur. Quins collons. Potser les mangarrufes són de l'anterior legislatura, però el partit en nom del qual es feren és el que aspira a tornar a governar, els doblers tudats són encara els nostres i les obres mal fetes encara les apedaçam amb els nostres cabals.

Ni ells han demanat perdó ni hem vist un euro dels malbarats. Però hi ha un deute més gran i la seva actitud de defensa dels imputats no albira solució satisfactòria: convertiren aquesta societat en amoral en la qual els mitjans importen poc per aconseguir una finalitat vistosa i no semblen disposats ni a la confessió ni al propòsit d'esmena. Són ells els que defensen les obres fetes per sobre de les formes per aconseguir-les i, per tant, són Matas en potència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tots igual d'iguals davant la llei, fa mes de 10 anys
Entre les poques veritats que solen dir quasi tots els imputats, per molt imputats i emputats que estiguin, és que tenen la consciència ben tranquil·la. I jo m'ho crec, perquè si és que en tenen, de consciència, la tenen permanentment en estat letàrgic, com testà ben demostrat. I si, en cas d'ésser declarats culpables, la llei no els obliga a tornar tots els diners defraudats o robats, és prou lògic que no els tornin per iniciativa pròpia. És per això que és ben necessari modificar les lleis.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris