cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

No vagi per dit

Comentaris dins UM sobre el futur
Després dels darrers esdeveniments, alguns membres destacats d'UM han detectat que la militància es mostra en aquests moments més propensa a acostar-se al PP i no tant a l'esquerra, a diferència del que passava l'any 2007. UM comença a entrar en un nou procés de debat intern amb vista al congrés de refundació que ha de dur a terme el pròxim 17 d'abril.

Viurà Matas a Madrid?
En ambients del PP de Palma es deia ahir que, si passat demà el jutge Castro decidís retirar el passaport a Jaume Matas, aquest, en tot cas, aniria a viure a Madrid. Aquests comentaris apunten que "en cap cas no està disposat a suportar la pressió que tindria a Mallorca". El PP és ara mateix una mar de rumors sobre el que pot passar al seu expresident i com pot afectar això a aquest partit.

Cas Son Espases, en marxa?
També hi ha comentaris en el sentit que s'estaria incentivant la investigació al voltant de com es va fer el concurs per a la construcció de l'hospital de Son Espases i la seva relació amb les especulacions urbanístiques que es produïren a la zona. Matas, com a president, impulsà la construcció de l'hospital i la manera com es va atorgar la concessió acabà als tribunals.

Decisió d'aguantar fins al final
Entre el partits d'esquerres, tant el PSOE com el Bloc, és cada cop més ferma la decisió d'aguantar en el poder fins al final de legislatura a totes les institucions on governen. Han vist que el PP fa "més renou que mal de bon de veres" i que tampoc a aquest partit no li interessa ara assumir el poder. Des d'un enfrontament obert, hi ha consens a no tocar ara la relació de poder.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan A. Coll, fa mes de 10 anys
El futur d´UM no rau en el fet de decantar-se ni cap a dreta ni cap a esquerra, ni cap a PP ni cap a PSOE. Jugar a aquest "etiquetisme" és seguir el joc, conscientment o inconscient, al bipartidisme teledirigit des de Gènova o Ferraz. La clau del futur d´UM rau en la creació d´un espai propi, amb sòlids fonaments ideològics, independent, desde la centralitat política, i com més transversal millor-
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris