algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Pareix que veurem la llum

Al batle d'Inca, Pere Rotger, se'l veia molt content estrenant els nous aparcaments del mercat cobert d'Inca i és que, amb raó, el primer edil comença a veure que, abans de deixar la batlia, el proper dia 15 de juny, podrà inaugurar també aquest equipament, cosa que, amb tots els entrebancs pels quals han passat aquestes obres, no era gaire clar.

De moment, n'han inaugurat els aparcaments i ara falta que es finalitzin les obres i el mercat obri les portes. Això no llevarà el descontentament que ha creat, a la gran majoria del poble d'Inca, aquesta infraestructura, però sí que pal·liarà totes les molèsties que han hagut de suportar, no només els veïns més apropats, sinó també tots els ciutadans d'Inca. L'Ajuntament està decidit que el mercat cobert, després de sis anys d'obres, sia ara el motor comercial del centre de la localitat.

No em pareix malament la idea, però si volen que els desitjos es compleixin, no podran abaixar la guàrdia i hauran de programar molt bé les coses. No hi valen ni improvisacions ni cutrades, sinó ganes de fer feina i de lluitar pel poble, deixant de banda qualsevol interès particular. A un poble com Inca, on, en molt pocs anys, l'emigració ha contribuït a un augment de la població quasi espectacular, hi ha molta feina per fer.

Una d'aquestes feines és procurar que el mercat cobert, que tantes penes i preocupacions ens ha donat a tots els ciutadans, compleixi la seva funció. Només així tendrà un poc de sentit aquesta nova infraestructura, que s'ha menjat un bon bocí de carrer enmig d'un centre antic. Quan el mercat obri les portes, hauran acabat sis anys de penúries i començarà una nova història.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gadella, fa mes de 10 anys
Quin edifici més lleig. Això és el que ens deixarà el PP com a herència: edificis que escarrufen i places que no són places. Com que ells no viuen a Inca (els heu vist passejar mai per Inca??????)... deuen pensar: que se fotin els inquers.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris