lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Air Berlin aposta per Mallorca

La decisió de la companyia alemanya d'incrementat un deu per cent les seves places ha de moure a l'optimisme

La decisió d'Air Berlin d'incrementar un deu per cent el nombre de places destinades a Mallorca l'estiu que ve és una notable mostra de confiança en l'Illa i també de seguretat que la pròxima temporada serà millor que la del 2009. Quan una empresa privada fa aquest tipus d'apostes, és perquè ha arribat a la convicció que s'acosta la recuperació econòmica. Aquest fet comença a ser palès a les regions més desenvolupades d'Alemanya.

És més, amb la refeta arriba l'optimisme i, amb l'optimisme, les ganes de viatjar. El més important és que el producte Mallorca és tan atractiu com en els millors temps de la seva ja dilatada història turística. Air Berlin dedica al trànsit relacionat amb l'Illa un nombre extraordinari de places. Allò cabdal seria que ara altres companyies en seguissin el camí. Es veu clar que el mercat emissor germànic respondrà enguany de manera important. Cal treballar en altres mercats en principi més debilitats, com és el cas del britànic, pel qual s'ha de lluitar amb totes les forces.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Toni, fa mes de 10 anys
Ara son les 7:32 del dematí de dilluns, i als comentaris no hi ha cap maneta vermella, ara veurem que passará quant les secretaries de Air Berlin tornin a la feina despres del cap de setmana.
Valoració:3menosmas
Per Hackeret de Robines., fa mes de 10 anys
Au, ja està fet, ja no hi ha manetes vermelles, jo n'he anulades moltes, però se veu que qualcù anonim m'ha ajudat, gracies. Son les 8:39 del matì de diumenge i no hi ha manetes vermelles.
Adeu, fins un altre. Besitos.
Valoració:4menosmas
Per Pacient, fa mes de 10 anys
Air Berlin s'hauria de dir Air Pillín.
Valoració:23menosmas
Per Mateu, fa mes de 10 anys
Estic plenament d'acord en que la posada de mans vermelles és una maniobra barroera. Com no tenc proves no diré qui les posa, però en tenc una idea claríssima. Em sembla, senzillament vergonyós. La idea d'un vot per cada IP em sembla bona.
Valoració:22menosmas
Per Hackeret de Robines., fa mes de 10 anys
Està clarissim que els empleats de Air Berlin han fet hores extres per posar manetes vermelles, però jo se còm anularles i ho fare. D'aquì a dilluns no n'hi heura cap de maneta vermella.
Valoració:27menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
Una cosa que em sembla molt greu és que s'editorial haja oblidat per complet com mos tracta Air Berlin en qualitat de catalanoparlants i només es guiï pes "la pela és la pela". Això no pareix un editorial des Diari de Balears
Valoració:23menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
Air Berlin no vol web en català.
A Narinant.cat trobareu les companyies que tenen web en català.
Valoració:23menosmas
Per Crits, fa mes de 10 anys

Jo li demanaria, per favor, an aquest diari, que tengués una mica de consideració cap an es que escrivim aquí i no permetès per més temps que passi això que passa amb ses manetes de puntuació.

Tècnicament no té cap dificultat. És tant senzill com dotar a ses manetes des mateix mecanisme que protegeix sa puntuació dets articles. Per a una IP, un vot i pus.

Hi ha uns “corruptors” de manetes, clarament al servei de ses tesis “propagandistes” d'Unió Mallorquina, que no se conformen amb opinar –i embullar– sinó que a més se dediquen a maltractar tots es comentaris que no són de sa seva corda carregant-los de manetes vermelles, i de verdes es que els hi van bé.

Pareix que aquesta gent, i companyia, han confós aquets espai amb una cosa pròpia, amb un lloc que els hi pertany… i així dèu ser si es segueix permetent que mos maltractin d'aquesta manera.

Crec que podeu entendre que no és gens agradable veure sotmeses an aquest maltracte totes ses opinions que amb ànim constructiu escrivim aquí. I que mos desanima a participar an es que ja sabem que serem tractats d'aquesta manera.

Vos demanaria, per favor, que hi posassiu remei i no permetessiu que això continui passant –no vos costa res– o que, sinó, eliminassiu ses manetes de puntuació.
Valoració:22menosmas
Per Secretari dels balears., fa mes de 10 anys
Air Berlin,

Respecta la gent de Balears.
Valoració:22menosmas
Per Fora intolerants, fa mes de 10 anys
Middelmann, que les secretàries i hosteses atenguin be als pasatgers en ves de posar negatius, a fer feina i respectar els que te donam menjar.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris