nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

No vagi per dit

J. M. era dimecres a Nova York
Rafel Perera indicà ahir que "no és cert" que Jaume Matas arribàs dimecres a Torrejón en un avió privat, perquè era a Nova York i "treballant". "J. M. no viatja en avió privat", afirma en una nota l'advocat, segons el qual l'expresident "complirà escrupolosament amb l'obligació de comparèixer davant el jutge".

Primera pedra en espanyol a Maó
No fou en realitat el ministre de Justícia, Francisco Caamaño, qui posà la primera pedra del nou edifici que acollirà els jutjats de Maó, sinó el picapedrer que instal·là la placa, monolingüe i en bon espanyol, que indica: "El ministro de Justicia, Francisco Caamaño, colocó esta primera piedra de la sede judicial de Maó el día 18 de marzo de 2010".

Barceló ja ha tornat de Filipines
L'acte que presidí ahir a Maó el ministre Caamaño reuní el president del TSJB, Antoni Terrassa, jutges i magistrats, Francesc Antich, Pilar Costa, RamonSocias i, entre d'altres, també el fiscal en cap Bartomeu Barceló, que acaba de tornar de les Filipines, on ha impartit una sèrie de cursos sobre temes jurídics amb notable èxit, pel que ens conten.

Els papers de Santiago Juan
Santiago Juan concedí ahir la seva primera entrevista com a nou director de l'IEB. Es notava que era la primera, perquè anava ben preparat, amb un munt de papers sobre la taula subratllats amb retolador fluorescent. No volia que se li escapàs res.

Dinar a l'España
Ahir migdia veieren dinar junts Carlos Delgado, batle de Calvià, i Antonio Alemany, autor de discursos presidencials. Eren al restaurant España, situat molt a prop del Banc d'Espanya. Pels voltants hi havia rumors del que parlaven. En realitat, i des de fa temps, Palma és una xarima política.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per j, fa mes de 10 anys
Tenguent en compte que la corrupció ha existit, i que els doblers han volat!! una altre cosa es que es demostri qui ha estat però el que està clar es qui governaba, per tant qui n'es el responsable.
Si agafam els doblers robats o malbaratats que fins ara han sortit a prensa de la legislatura 2003 -2007. sumen aproximadament 325.000.000 d'Euros.
Ara els passam a pesetes... escarrufa!! 54.172.950.000 ptas!!!
Si els dividim entre els aproximadament 750000 habiants de les illes dona 77.389 ptas robades a cada ciutadà!!! La paga del sal·lari minim!!
Ara els dividirem entre els votants de cada partit a 2003.
285.376 ptas. robades a cada un del 189830 votants del PP y els tornaren i els tornaràn a votar!!
1.707.794 ptas. robades a cada un dels 31.830 votants de UM aquests potser sels hagin repartit!! vist el que s'ha vist.
518456 ptas robades als 104.189 votants del PSOE.
1.446.347 ptas. Robats a cada un dels votants del Bloc. Com a votant del Bloc a on puc anar a reclamar el quasi kilo i mig que m'han pispat!!
Per cert als 271.061 que tot i poder fer-ho no anareu a votar, vos varen fotre 199.855 ptas pensa-ho la pròxima vegada per aquests doblers val la pena perdre mija hora!!
Valoració:-5menosmas
Per Miquel Desmestre, fa mes de 10 anys
Què voleu que us digui? Molt clar a de tenir J.M. que si l'enganxen serà ben poc per venir a declarar.
Hi ha massa evidències en conra perpensar que vulgui venir: és a un país on no hi ha tratat d'extradició amb Espanya, ha contractat un advocat expert en dret internacional i una altra cosa que em fa sospitar molt és que s'ha ventilat molt, tot i ser secret de sumari, el que han trobat al 'palauet': que si escura escusats, que si rellotges, que si bosses... No serà que tant el jutge com el fiscal saben que no fa comptes venir i aposta s'ha sabut tot el que és sap a fi de que si ells no el poden jutjar que al manco ho facem els ciutadans?
Valoració:4menosmas
Per Atalaiar, fa mes de 10 anys
Ves quin remei. Si no, "busca y captura". I això no convé al PP de Madrid en època preelectoral, no?
Valoració:6menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys
Dime con quien andas y te diré quien eres.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris