nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Estúpids barems

No defensaré cap dels que han estat imputats, del color que siguin, perquè, al contrari dels interessats, em costa establir aquests barems que es mouen segons les conveniències; és a dir, segons la proximitat a l'imputat. El que sí tenc clar és la qualificació penal que, per ara i fins allà on sabem, tenen les causes i sempre són diferents modalitat de robatori a la ciutadania. Potser vàrem pecar d'innocents quan decidírem nomenar dirigents aquesta guarda de moral despistada que no manejaren amb honestedat els doblers del poble.

Segons el destí d'aquests doblers, i posats a cercar desesperadament diferències entre els presumptes delinqüents, no es qualifica igual si són pel finançament il·legal del partit que si acaben a la butxaca del pocavergonya. Aquesta és una diferència que pretén salvar l'honor de qui ens estafà perquè, si va al partit i, segons ells, és una bona causa. No ens ho creguem perquè la foscor dels cabals manejats impedeix o, almanco, dificulta esbrinar amb certesa quants se'n perderen per les butxaques dels honorables en el camí entre el pagador i el partit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lladres de totes maneres, fa mes de 10 anys
Això de voler justificar els robatoris dels diners dels ciutadans al·legant que no són en benefici propi, sinó del partit, fou un invent de qualcú amb molta barra que menyspreava absolutament la lògica. Si els diners es dedicaven a comprar vots, o a assegurar fidelitats, o a poder fer altres embulls, amb això vulneraven el dret bàsic de tota democràcia: l'elecció pel poble dels seus representants. El delicte és tan punible com si tots els diners expropiats haguessin anat directament a la seve butxaca.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris