algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

No vagi per dit

Les obres del palau de congressos
Es comenta que les obres de construcció del palau de congressos es desenvolupen sota mínims. Oficialment les tasques estan en marxa, però la brigada de treballadors que s'hi destina és escassíssima. Així es manté la sensació que el palau s'edifica mentre, en realitat, avança a pas de tortuga. Fa mesos que aquesta és la situació real.

Melià: marcar perfil
Cada cop es veu més clara la línia política del nou president d'UM, Josep Melià. Intenta marcar un perfil que l'allunyi d'èpoques anteriors del partit, però procurant mantenir la formació unida. Això, en la pràctica, significa que hi haurà estabilitat al Parlament i apostarà per conservar la governabilitat. Les propostes en què mostrarà discrepàncies amb l'esquerra seran només les que li permetin crear un perfil propi, però mai no ho farà per beneficiar el PP. "La nova singladura comença a tenir un rumb definit", diuen.

Sense resposta sobre l'IEB
Com se sap, fa uns deu dies UM presentà en el Parlament una proposició no de llei en què demanava que l'Institut d'Estudis Baleàrics recuperi l'estructura que tenia abans de l'expulsió d'aquest partit de les institucions. De moment, dins UM no es té constància de cap contesta o proposta llançada pels socialistes sobre aquesta qüestió per mirar d'arribar a un acord.

Premis Cavall Verd
En ambients culturals es comentava ahir amb sopresa que el conseller de Cultura, Bartomeu Llinàs, no acudís a l'acte d'entrega dels premis Cavall Verd. També es diu que Llinàs no es deixa veure gaire en esdeveniments d'aquest tipus, "tot i que seria molt important que ho fes" perquè significa suport a l'activitat cultural en general.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jerònia, fa mes de 10 anys
La vostra notícia diu: Les propostes en què mostrarà discrepàncies amb l'esquerra seran només les que li permetin crear un perfil propi, però mai no ho farà per beneficiar el PP

Idò a Muro, amb Son Bosc, van ben junts per destrossar encara més el territori aquests del PP+UM!
Valoració:-18menosmas
Per U.rbanitzador M.elià, fa mes de 10 anys
El nou perfil propi d'UM: seguir destruint Mallorca (Son Bosc, Son Baco...).
Valoració:-42menosmas
Per Mad-max, fa mes de 10 anys
En comptes de demanar la dimissió d'un director general de Cultura que només es dedica a enxufar els seus amiguets (autors, editors i impressors) i a autopromocionar-se, perdeu el temps criticant l'absència d'un conseller ignorant. Què hi fa si en Llinàs va anar o no al sopar en qüestió? El cert és que el va pagar, però això no ho denunciareu, tot i ser escandalós.
Valoració:1menosmas
Per Guillemet, fa mes de 10 anys
I parlant d'obres i projectes, com està la cosa de la reforma de la platja de Palma??? i la Nàjera, es viva ò morta??? ningú diu res...
Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris