algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

Llei de consultes populars

És molt bo que en les presents hores d'incertesa apareguin iniciatives que vulguin aprofundir en l'autoestima

La iniciativa del PSM per tal d'aconseguir que les Balears tinguin una llei de consultes populars, seguint el camí del Principat en aquesta direcció, s'ha de valorar de manera molt positiva i seria bo que es convertís en un anhel de la societat illenca. Significa un clar aprofundiment en la voluntat d'autogovern i en el fet que les decisions importants que afecten el país s'han de prendre aquí des d'una perspectiva de màxima participació dels ciutadans.

En circumstàncies tan difícils com les actuals, és bo que es posin sobre la taula iniciatives il·lusionadores que apostin per la revertebració com a poble. El perill de patir tants escàndols i tanta crisi és la segmentació del cos social i el risc de paràlisi i de depressió col·lectiva que això pot suposar. Aixecar banderes d'avanç i d'autoestima és impagable en aquests moments, en què s'ha de saber mirar cap al futur amb perspectiva d'aprofundiment en l'autogovern. Perquè, al capdavall, és la societat la que ha de tenir la darrera paraula.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vius, fa mes de 10 anys
Si ha de dependre del vistiplau de Madrid, com la del Principat, no ens fa falta.
Valoració:1menosmas
Per Juli, fa mes de 10 anys
Enhorabona al PSM per la feina ben feta! Que n'aprenguin els bocamolls d'Entesa i ERC-Illes!
Valoració:3menosmas
Per pere, fa mes de 10 anys
Apa, la unica solucio: INDEPENDENCIA
Valoració:2menosmas
Per Llibertat, fa mes de 10 anys
Una llei de consultes populars l'únic que fa és preservar la tirania de la dictadura dels partits. L'única cosa que el poble pot demanar és la participació ciutadana poder participar en la presa de decisions i poder canviar els esquemes mentals arcaics i corcacs dels polítics actuals, PSM inclòs.
Valoració:1menosmas
Per Apa, fa mes de 10 anys
S'haurien de fer consultes populars a tots els pobles de les Illes de manera immediata, així veurien si serveix de res o no. Si ens queda mans plegades feim el colló. Apa, va!
Valoració:2menosmas
Per pere, fa mes de 10 anys
Una llei de consultes populars, no servira per res, com sempre Madrid se la botira cuand li convengui.
Valoració:16menosmas
Per maria, fa mes de 10 anys
me podrieu dir ha hon puc consultar aquesta llei?Tot el que es participaciò ciutatana es bo per aquesta terra. Tambe es podria aplicar a nivell d.ajuntaments que mab els presupostos que tenen fan el que volen.p.e: Que fa una incineradora de morts dins Soller? Qui els hi ha donat permis? Es saludable? Sabeu que han hipotecat el pòble per costruirla? A qui interesava? Es pot obrir una investigaciò? Segur que sortiran corruptes..
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris