cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Diumenges feiners

La jerarquia catòlica ha decidit gastar part dels doblers que pidola amb una altra campanya publicitària contra la llei d'avortament del Govern socialista. El pecat d'aquesta llei, segons ells, és que contradiu els manaments i la moral cristiana. Bé ho deuen saber: han dedicat tot el seu temps a aquests afers mentre els més oblidats dels seus subordinats el dedicaven a millorar les condicions de vida dels exclosos.

Jo també vaig estudiar-los o, millor dit, vaig memoritzar-los perquè mai no intentaren que els entengués; bastava repetir-los. Per això, perquè m'ocupen algunes de les neurones, em vénen a la memòria lletanies indiscutibles que ja no deuen ser vigents: santificar les festes, al setè dia déu descansà i altres missatges que els bisbes han oblidat perquè una cosa és anar contra un govern que no és dels seus i una altra manifestar-se perquè, en els llocs comandats per la dreta, l'únic principi indiscutible sigui el negoci.

Exigeixen tenir l'exclusiva de la moral però no la dels diumenges feiners que, gràcies al seu oblit, podem triar entre dedicar-los al déu del cel o al del calaix.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un manat, fa mes de 10 anys
Sempre hem vist que la importància dels deu manaments és molt desigual, en el parer de la gent, i fins i tot en el de l'Església, generalment molt tolerant amb els qui concerneixen l'apropiació de bens aliens, bé sigui robant directament o estafant el proïsme, sobre tot si aquell que ho fa després en dedica una petita part a obres impulsades per l'Església i es proclama fervent catòlic. En la santificació de les festes em sembla que ja quasi ningú hi creu.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris