cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Què els molesta?

Són respectables totes les posicions sobre l'avortament sempre que siguin sinceres. Aquests dies hi ha pels carrers uns personatges que es mesclen entre els antiavortistes i pregonen a crits la seva hipocresia. Bramular que la nova llei facilita l'avortament és, simplement, una mentida indocumentada i tendenciosa. Caldria demanar-los quines lleis han dificultat el lliure avortament de les classes altes. En plena prohibició del franquisme avortar era lliure per qui tengués els doblers d'anar a l'estranger o d'empenyorar la moral oficial de qualque clínica luxosa (a Palma mateix).

Si volen ser sincers que es demanin per què no sortiren al carrer en l'aznarat mentre s'avortava sota l'aparença del compliment d'una llei colador, hipòcrita i discriminadora que convertia la necessitat en negoci. I, si la sinceritat se'ls fa crònica, que amb l'argument que la nova llei facilita l'avortament hi afegeixin la coda "a tothom amb independència del seu poder econòmic". Si abans callaren i ara omplen de cridòria els carrers deu ser que no els molesta l'avortament, sinó la socialització del dret.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anti-hipòcrites, fa mes de 10 anys
La socialització del dret, com apuntes. Això és el que sap greu a la majoria d'aqueixa gent! I ho demostra prou bé el fet que quan només es podia avortar pagant altíssimes factures, cosa que no estava a l'abast de tothom, mai no protestaren.
Valoració:2menosmas
Per es mostel, fa mes de 10 anys
un altre que pixa fora de test!!!!
on vius foc i fum?????
Valoració:0menosmas
Per foc i fum, fa mes de 10 anys
L'avortament es un terrible crim imcomprensible en una societat que se diu solidaria i que deuria defensar als més dèbils. Qué cada any milers de nins siguin exterminats no té nom. Es el nou holocaust del segle XXI, pitjor que els dels jueus. Quina responsabilitat generacional!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris