lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

No vagi per dit

Reunió a Sóller
El president d'UM, Josep Melià, va mantenint reunions periòdiques amb totes les agrupacions del partit. Dissabte, era el torn de Sóller. En aquest sopar se sentiren algunes veus que demanaven "refer ponts amb l'esquerra", tot i que bona part de la militància el que voldria és debilitar el Govern actual, després que "ens expulsassin de les institucions".

Gargamella fonda al Maquillatge?
Per cert, que dins UM comenten que en el cas Maquillatge hi podria haver una gargamella fonda que ha donat tanta i tanta dimensió a l'escàndol, fins al punt que Miquel Nadal hi acabà implicant Maria Antònia Munar. Segons es diu, aquesta gargamella hauria actuat per raons de revenja personal.

Rodríguez, eufòric
El president del PP de Palma, José María Rodríguez, està eufòric després de la celebració del congrés del partit. I del que està més content és dels 9.000 afiliats que anaren a votar. "Ningú no pot aconseguir el mateix a les Balears", comentava ahir pertot arreu.

Moció de censura: paciència
Per cert, que Rodríguez ja no sembla tan embalat en la seva idea de fer una moció de censura a Palma. Ara és més partidari de deixar que la situació de Cort es vagi deteriorant pel seu propi pes...

El fred i els carril bici
Les inclemències meteorològiques -per exemple ahir, que feia fred de gener ja gairebé a les portes de la primavera- estan suposant la infrautilització dels carrils bici instal·lats a Palma. En ple dematí, passa un ciclista cada deu minuts per molts d'indrets. S'espera, però, que la situació canviï quan arribi el bon temps perquè, de moment, es veuen pocs resultats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PIJOPROGRE CARRILER NÚMERO U, fa mes de 10 anys
Les inclemències meteorològiques -per exemple ahir, que feia fred de gener ja gairebé a les portes de la primavera- estan suposant la infrautilització de les platges de Mallorca tan ben equipades. En ple dematí, no s'hi veu una ànima i molt menys en remull. S'espera, però, que la situació canviï quan arribi el bon temps perquè, de moment, es veuen pocs banyistes.
Valoració:2menosmas
Per Als pijoprogres carrilers, fa mes de 10 anys
Per què "ja està bé"? El diari pot dir el que vulgui. Hi ha llibertat d'expressió.
A mi no m'agrada que hagin estret els carrer per posar-hi carrils de bici que sempre són buits. I em sembla bé llegir-ho al diari.
Jo no tenc cap acció de Repsol, però no veig la necessitat d'estrènyer els carrers per no res.
El clima holandès, per cert, és molt semblant al d'aquí... eh?
No deixeu tranquils ni els carrils ni res que que no hi vulgueu deixar.
Visca la llibertat d'expressió.
Valoració:-1menosmas
Per Berenguer, fa mes de 10 anys
Dbalears, ja està bé. Ja ho sabem. Ja ho llegim. No vos agraden els carrils bicieta.
Em pareix collonut.
Però a mi si m'agraden. I m'agrada més veure la bicicleta al seu carrilet que noq ue m'aparegui de cop i volta per un costat. i si cau, m'estim més que ho faci al carril, no davant un cotxe o camió.

D'acord?
Idò, si no voleu, no el faceu servir. Mem si pensaveu que en aparèixer tothom s'hi llançaria. Primer hem de tenir els carrils i llavors ens hi hem d'acostumar.
El futur i les hemeroteques diran si feis o no el número amb aquesta insistència pesada (perquè ho sou, de pesats) en desacreditar una iniciativa que té cada dia més acollida a l'Europa continental i que a sobre evita morts, lleva motos i cotxes, etc.

Que teniu accions a Repsol? Idò me sap greu. Invertiu en Orbea, què voleu que us digui.
si vos preocupa que la gent no surti en ploure, invertiu en capes per a ciclites, com tenen a Holanda. Segur que si feis negoci ja no trobareu tan dolenta l'opció.
Però deixau tranquil·lets ja els carrils, sobretot per dir això que deis, que ni fa ni fot.
Valoració:-9menosmas
Per Lida, fa mes de 10 anys
Què pesats que sou amb els carris bicicleta! Només per garantir la seguretat d'un ciclista cada deu minuts, que no ha d'anar enmig de cotxes o per la voravia, ja valen la pena.
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris