cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Un rellotge a Manacor

Darrerament, m'he aficionat a utilitzar el tren per desplaçar-me en els llocs allà on arriba, com per exemple Manacor. Serà qüestió de nostàlgia, però cada vegada que arrib a l'estació de Manacor em fa falta qualque cosa; a la primeria no sabia que era, però llavors hi vaig caure: hi not a faltar un rellotge penjat a la façana. Ja sé que avui en dia aquest element, abans tan imprescindible a les façanes de les estacions, ara mateix no és necessari, perquè, entre altres coses, tothom, a més del rellotge tradicional, també du un mòbil dins la butxaca que li indica l'hora a cada moment.

Però, què voleu que us digui, això d'arribar a l'estació, alçar el cap i poder saber l'hora que és encara m'estira. No sé a quantes estacions no hi ha rellotge penjat, a Inca sí que n'hi ha, però sé que a Muro tampoc no gaudeixen d'aquest element. Estaria bé, ara que la Conselleria de Mobilitat està impulsant aquest mitjà de transport, i que de fet ha anat conservant amb molta cura les antigues estacions, pensàs a col·locar aquest element a les distintes façanes, no tant per la utilitat de marcar l'hora, sinó més com un record a un aparell que un temps feia un servei imprescindible a molts de ciutadans.

Un temps en què no tothom tenia accés a un rellotge de polsera, i molt manco a la nova tecnologia que avui podem gaudir a qualsevol hora del dia. No sé tampoc si encara es poden aconseguir rellotges d'època, però segur que hi ha algú que encara ara els podria fabricar. Tal volta aquest desig és només una quimera un poc romàntica, que en aquests temps de crisi i corrupció pot servir per desintoxicar un poc de totes les notícies negatives que llegim cada dia en els diaris.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 10 anys
Si seguim sa lògica de no posar rellotge a un lloc públic perquè tothom en té, caldria prescindir d'en Figuera o des Big Ben. També se mos ha fet creure (a Eivissa encara es fa) que es tren no és necessari perquè tothom pot tenir o ha de tenir cotxe. Per cert, que es rellotge de sa catedral d'Eivissa no sé si funciona bé
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris