nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Morin les cadenes!

He rebut una invitació a participar a una anomenada cadena humana contra la corrupció de part de missatgers internautes, dels quals faig el propòsit ferm de esborrar-los de les meves llistes de correu i subsegüentment, si persisteixen en els seus missatges, denunciar-los com a spamistes consumats, i una altra invitació, directament connectada amb ella, per part de l'OCB. En aquest cas, els concediré un marge de gràcia i de moment no me'n donaré de baixa, en atenció a la seva trajectòria, la seva importància, la seva necessitat, llevat que persisteixin en la cadena de disbarats a què darrerament una part, almanco, dels seus dirigents l'estan dirigint.

Que el senyor Grosske i alguns psmers faci estona que hagin perdut no ja el sentit de país, sinó el nord i la vergonya, potser a qualcú li pugui semblar bé, o a d'altres els pugui resultar xocant. A mi, no. És gairebé una llei de la naturalesa, com la demència senil de qualque escriptor que defensa el PP als papers, el trist final dels dinosaures, semblant al que pateixen els antinacionalistes, els vividors, els presumptes il·lustrats cosmopolites disfressats de revolucionaris o de nacionalistes d'esquerres. No són una altra cosa que l'ase, sí, he dit l'ase i no el cavall, de Troia. Som molts els que fa molt de temps que ho sabem, entre altres coses perquè coneixem i hem patit la seva ideologia de catecisme marxista-leninista, el seu espanyolisme i la seva misèria cultural i moral.

Per què han esperat a fer aquesta cadena ara que s'han desfet d'UM a totes les institucions i no han convidat mai abans a sortir al carrer les seves esquàlides legions d'oportunistes que ocupen càrrecs remunerats gràcies al pacte del qual formava part UM? Suposant que tots els acusats i imputats i imputables futurs d'UM siguin culpables, lamentablement culpables, i possiblement justament condemnats quan toqui, és que no veuen que una UM reconstruïda, un centre nacionalista és fonamental en la construcció del país? Per què no sortien al carrer la legislatura passada quan governava el PP, l'autèntic càncer de corrupció de les illes, els autèntics genocides de la nostra cultura? Per què no sortien al carrer contra Matas, Rodríguez, De Santos, Hidalgo, Estaràs, quan originaven tot el caos de corrupció propi i induït, i en canvi ho fan ara?

El que ja és, però, el súmmum de la curtor i de la bajanada és que l'OCB cridi la població a manifestar-se ara contra la corrupció. Això, amb el que està a punt de caure'ns damunt si guanya el PP, si llencen en braços del PP les restes sanes d'UM, si no fos imbecil·litat, gosaria anomenar-ho un suïcidi i un crim.
Morin totes les cadenes, i aquesta en primer lloc.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per mªantonia, fa mes de 10 anys
“En esta misma converación, con una testigo delante, fue cuando me dijo [Munar Mª Antonia] que no entendía la complejidad de nuestro periódico- “No se si tengo que hablar con los italianos, con los de Madrid o con los de aquí…”"y me explicó la elemental regla de tres que regía su relación con el marrullero editor con quien ha formado hasta el último día una unión nada temporal de empresas: Con él todo es muy sencillo. Yo le doy doscientos millones al año y él me saca guapa en las fotos”.
Valoració:-7menosmas
Per mª antonia, fa mes de 10 anys
"yo le doy 200 millones cada año y él me saca guapa en las fotos"
TREMENDO
Valoració:-8menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys
Hilari, que el teu afany de brillar com a intel·lectual, de demostrar les teves facultats d'hàbil observador de la realitat social, no facin desviar él sentit essencial de la manifestació de l'altre dia, que no era altre que DENUNCIAR LA CORRUPCIÓ.
Valoració:-3menosmas
Per sermonaires, fa mes de 10 anys
Estava preocupada. Em pensava que tot eren manies meves. Gràcies, Hilari. Més clar impossible.
Valoració:28menosmas
Per napuri, fa mes de 10 anys
massa tard, massa tard, els ppos es feran en totes les institucions mes aviat que no tard, dependrá de l'intensitat de l'inoperancia progresista i sirá per molts d'anys... :((
Valoració:14menosmas
Per Miq, fa mes de 10 anys
Quin oi... aquest diari cada vegada fa mes i mes pudor.
Valoració:-16menosmas
Per Miquel, fa mes de 10 anys
Crec que poques vegades un article d'aquest diario m'ha fet tant de fastic com aquest. Hilari, fest-ho mirar. Quin servilisme a unes sigles, que no a uns ideals. Per culpa de formes de pensar així aquesta comunitat ha permet els robatoris i el trafic descarat d'influencies d'uns y d'altres. L'ideología per damunt de la salut democràtica... quin oi!
Valoració:-16menosmas
Per anticrancs, fa mes de 10 anys
Ya llegan los del PP estau fotuts, a mi em fan pudor però vos ho heu cercat per impossar tant i tant de odi a espanya....paissos catalans .que curts i atrassats ....EVOLUCIÔ JA
Valoració:-12menosmas
Per salom, fa mes de 10 anys
Brillant, Hilari! I el comentari d'ESQUIZOFRÈNIA ho arrodoneix del tot. Que fort que l'STEI i l'OCB firmin un manifest colonialista espanyol!
Necessitam molts d'Hilaris de Cara!
Valoració:24menosmas
Per Montserrat, fa mes de 10 anys
No podem perdre les esperances. Hi ha més gent que ho té clar. Avui hi ha un nou article d'en Jordi Caldentey. La gent d'ENTESA tampoc no va fer aquest paripé!
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris