cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

No vagi per dit

El president del Parlament
L'actitud que prengui Josep Melià sobre l'elecció la pròxima setmana del nou president del Parlament serà determinant per saber quina serà la seva línia d'actuació. Si Melià pacta amb el PSOE que la nova presidenta sigui Aina Rado, està clar que s'acabarà la línia de votar sistemàticament amb el PP i s'estabilitzarà el Govern per a final de legislatura. Però la decisió no es prendrà fins dilluns que ve. La intenció de Melià seria ara fer veure que les dues bandes estan decidides a pactar, per molt que els ataquin...

Preocupació pel congrés del 17-A
Membres d'UM estan molt preocupats per com es van desenvolupant els esdeveniments judicials amb la constant successió d'escàndols. En privat, alguns d'ells afirmen que, "tal com van les coses, fins i tot hauríem de dubtar que puguem arribar al congrés del 17 d'abril amb unes condicions mínimes. Ara vivim una situació de supervivència".

El diputat Mateu Crespí
Ara mateix és molt difícil q ue UM accepti que Mateu Crespí, dins l'òrbita d'Entesa, pugui entrar sense problemes en el Parlament. UM exigeix que Crespí se'n sotmeti a la disciplina.

Aina Calvo, al Facebook
Ens reboten un correu curiós. Diu així:"Bon dia, amics i amigues. Davant les difícils circumstàncies polítiques que travessa la nostra ciutat arran de la ruptura del pacte amb UM per motius ben coneguts, un grup de ciutadanes i ciutadans han creat un grup de suport a Aina Calvo al Facebook: 'Aina Calvo, la alcaldesa que Palma necesita". És d'aplaudir un suport tan altruista i entusiasta. Però qui l'envia és José Manuel Gómez Moreno, que signa com a coordinador del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Palma. Com quedam: és un "grup de ciutadans" o és el PSOE de Palma qui mou aquesta iniciativa?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per gerret, fa mes de 10 anys
l´esco es den mateu crespi i l´hi toca a ell i ningú més , UM s´hogués pensat millor a l´hora de confeccionar la seva llista que tot ho vol tot sol sé hofega
Valoració:1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
En la més pura línia psciata, això del correu dels "ciutadans" per donar suport a la batlessa pegagogueta psociata.

Bona feina la del diari quan publica aquestes maniobres brutes.

Aires de llibertat necessitam a la premsa. Sí.
Valoració:5menosmas
Per Violant, fa mes de 10 anys
Jo també vaig rebre aquest correu... ENVIAT EN HORARI LABORAL QUE PAGUEN TOTS ELS CIUTADANS ALS POLÍTICS QUE ELS REPRESENTEN, PERÒ NO PER FER CAMPANYA ELECTORAL!
Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris