cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

No vagi per dit

Dinar de fideus amb anguiles
Un dia d'aquests es durà a terme un dinar a un restaurant del passeig marítim en el qual participaran José María Rodríguez, Jaume Font i sis persones més. Han de menjar fideus amb anguiles. Asseguren que no parlaran de política. Per cert, que Rodríguez arrossega uns dies de molts de nervis a causa dels darrers esdeveniments polítics.

Rumors sobre Josep Melià
Ahir s'escampà el rumor que el president Antich hauria oferit dimarts al líder d'UM, Josep Melià, la presidència del Parlament. Hi va haver una mica de rebombori. Finalment, tot quedà en rumor. També varen córrer comentaris en el sentit que Melià s'entrevistaria l'horabaixa amb qualcú important del PSOE (Antich era de viatge) amb una qüestió sobre la taula: fer Aina Rado presidenta del Parlament.

L'Estat horitzontal
Dilluns es reuneixen a Palma altíssims representants de vuit comunitats autònomes que han accedit a la reforma del seu Estatut. A part de les Balears, hi seran Catalunya, el País Valencià, Andalusia, Aragó, les dues castelles i la Rioja. Es debatrà el concepte d'Estat horitzontal, és a dir, la possibilitat de col·laboracions mútues des d'un pla d'igualtat per compartir objectius comuns.

Pla Territorial
El cas Pla Territorial, que fa més d'un any que està adormit al jutjat del magistrat Miquel Florit, és a punt de reactivar-se.

Matas: insisteixen que vindrà
Notícies que ens arriben de cercles pròxims a Jaume Matas ens insisteixen, en referència al comentari d'ahir, que l'expresident i la seva dona declararan davant el jutge Castro, "i sens dubte". De fet, el casal del carrer de Sant Feliu fa uns dies que està obert, previsiblement per l'arribada del matrimoni.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris