nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

No vagi per dit

Mateu Crespí i el càrrec
Quan el president Antich destituí del càrrec la pràctica totalitat dels membres d'UM va mantenir en el seu lloc al palau de congressos Mateu Crespí, que ara opta a ocupar l'escó que ha deixat vacant Maria Antònia Munar. Algú del Bloc demanà al Govern per què Crespí hi romania. Li contestaren que "és una petició expressa de la batlessa Aina Calvo".

Matas i el procés d'extradició
En cercles jurídics pròxims al PSOE es donava ahir per "pràcticament segur" que Jaume Matas no acudirà a declarar davant el jutge Castro el pròxim dia 23. S'obriria així un procés d'extradició que podria durar dos anys, i especialment complicat per ser els EUA. També s'espera que Matas faci alguna maniobra d'apropament al Tribunal Internacional de la Haia.

Eleccions el setembre?
Redactors i caps de les seccions de Política de TV3 han rebut instruccions perquè no s'agafi vacances el setembre. Això s'interpreta com la possibilitat que els comicis autonòmics s'avancin al 26 de setembre. Si fos així, les autonòmiques balears també podrien tenir lloc el mateix dia, ja que Antich no té permís de Zapatero per convocar-les abans.

Reaccions a la cadena humana
La manifestació contra la corrupció a les Balears convocada via SMS per demà està originant reaccions oposades en el nacionalisme illenc. Multitud de correus arriben a la nostra redacció criticant-la i atribuint-la a "l'autoodi". Es denuncia la manca de reacció per casos similars a l'Estat o per "l'espoli" fiscal. El GOB i l'OCB, que li donen suport, hi surten malparats. Es critica Eberhard Grosske per dir que "les Balears són amb molta diferència la CA més corrupta de l'Estat", sense saber què passa a Andalusia i a Madrid, per exemple.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joaneta Ferrer, fa mes de 10 anys
Aquesta convocatòria està plena de gent que vol instrumentalitzar la lluita contra la corrupció després d'haver governat amb els corruptes i haver gaudit de sous i subvencions milionaris gràcies al pacte amb els corruptes. està absolutament instrumentalitzada per sectors afins al Bloc, que en tot moment defensen les seves cadires.
Valoració:0menosmas
Per Sentenciós, fa mes de 10 anys
No hi ha partits sense corrupció.
Només hi ha polítics sense corrupció.
I hi ha molta corrupció desfressada, també.
Valoració:0menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 10 anys
Alguns van remoguts i alçurats perquè es pensen que s'enduran els vots d'UM, però podria ser que anassin molt errats de comptes. Després de tant desbarat... qui, amb el seny complit, els tornaria a votar???
Valoració:0menosmas
Per PSM+ERC+Entesa, JA!!!!!, fa mes de 10 anys
Aquí els quatre gats del nacionalisme ens treiem els ulls i mentrestant e PP fa la seva feina: no heu llegit les respostes d'en Delgado i en Bauzá a El Mundo? Fan feredat. Mentrestant, dedicau temps a posar a parir el PSM, ERc, Entesa... No veis qui és l'enemic, pardalarros?
Valoració:1menosmas
Per Un d'Esquerra, fa mes de 10 anys
Eleccions al setembre sí!! Així a Esquerra podrem fer una campanya electoral conjunta al Principat i a les Balears!
Valoració:-25menosmas
Per Eugènia, fa mes de 10 anys
Gràcies, manipulada per aclarir-ho.
I llavors l'STEI diu que darrera no hi ha cap partit polític!
Valoració:52menosmas
Per Encadenat, fa mes de 10 anys
Però quina barra! Acusar el PSM d'haver fer presidenta del Palament na Munar! Si li varen fer TOTS. Uns pics uns i ara fins i tot Esquerra Unida, la que mou els fils darrera d'aquesta CADENA. Ja ho diu bé el nom CADENA!
Valoració:-53menosmas
Per Carinyós, fa mes de 10 anys
Quina pallissa aquests pesemeros. Saps que ho són de mals d'aguantar, de lo més pesadet de Mallorca. Abans de pegar a tot Déu que no pensi estrictament com vosaltres, aclucau els ulls un instant i recordau quantes vegades heu fet presidenta na Maria Antònia Munar. Resposta: PSM = Partit Super Munarista.

Ojo, que ho dic amb tot el carinyo del món...
Valoració:2menosmas
Per Manipulada, fa mes de 10 anys
IZQUIERDA UNIDA, en veure que se quedava sense parella de ball de cara a les properes eleccions, va dissenyar la seva estragègia. Dia 26 de febrer la publicava Grosske al seu blog. Llegiu i sabreu a qui es fa el joc amb aquesta ADHESIÓN INQUEBRANTABLE, típica del franquisme! Llegiu, sobretot, el punt 6 per saber quina cosa és la manipulació!

LA COMISSIO POLITICA D'ESQUERRA UNIDA DE PALMA HA ADOPTAT LES SEGUENTS RESOLUCIONS:

1.- Promoure una gran mobilització ciutadana en contra del retorn dels corruptes al govern de Palma i la resta d'institucions. Fem una crida formal a la societat civil en el seu conjunt perquè denuncia i s'oposi activament a aquesta operació

2.- D'acord amb el punt anterior, proposam la constitució d'una gran plataforma civica política amb aquesta finalitat

3.- Dur a terme una campanya informativa tan ample com sigui posible, anant casa per casa si és necessari, per explicar a la ciutadania l'enormitat del que han significat PP i UM en termes de corrupció.

4.- Traslladar aquest tema a nivell d'Estat i fer saber al Sr. Rajoy que aquesta vergonyosa operació a les Balears pot tenir un important cost per al PP a les properes eleccions municipals i autonòmiques del conjunt de l'Estat

5.- Tant si hi ha moció de censura com si no, EU convertirà la lluita contra la corrupció en un eix central de la seva proposta per al 2011.

6.- Per últim, si la moció de censura prospera, la Comissió Política traslladarà a una propera assemblea d'Esquerra Unida la consideració que aquest aparell polític, social, econòmic i mediàtic que viu de la corrupció és ara mateix el principal obstacle per al desenvolupament de polítiques progressistes al nostre país i que, per tant, cal impulsar una CANDIDATURA DE SALVACIÓ DEMOCRÀTICA contra la corrupció. Una candidatura democrática i progresista, essencialment unitària i que cerqui l'aliança amb tots aquells partits sense excepció que assumeixin aquests principis.
Valoració:29menosmas
Per joan, fa mes de 10 anys
a unitat de cures intensives: home està clar quins són els partits corruptes i quins no. Ara resultarà que no es pot criticar ni manifestar-se en contra dels partits polítics.
Valoració:-21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris