muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

No vagi per dit

Preocupació pel congrés del PP
Medis pròxims a José Ramón Bauzá han expressat la seva preocupació per com es durà a terme el sistema d'elecció del president en el congrés del pròxim 6 de març. Resulta que en principi està previst instal·lar-ne urnes només a Palma. "Això implica que els afiliats de Palma i Calvià, on les juntes locals són molt nombroses, tendran molt més senzill emetre els sufragi que els d'Alcúdia i Capdepera, per exemple". Això "beneficia clarament Carlos Delgado i només es podria resoldre instal·lant urnes a cada comarca".

ZP67
Ahir a Palma no es parlava de res més que de la idea de Zapatero d'estirar l'edat de jubilació fins als 67 anys. Ja n'hi havia que li deien, amb ironia, en ZP67, com si fos un avió de reacció o un nou model de Fórmula 1, naturalment en sentit despectiu. Entre els socialistes illencs es veien cares llargues. Hi havia temor que les autonòmiques del 2011 es converteixin en camp adobat per al vot de càstig.

Isidre Cañellas, molt tocat
Es comenta per Calvià que Isidre Cañellas ha quedat molt tocat després de perdre les eleccions dins l'agrupació local d'UM davant María José Rodríguez per només dos vots. Ahir rebé paraules d'ànim de persones properes a ell, però també se sentiren comentaris en el sentit que meditava deixar la política a mitjan termini. Segur que es recupera aviat del disgust...

Com arreglar la qüestió Nadal?
El gran problema del nou president d'UM, Josep Melià, és com engirgolar la cosa perquè Miquel Nadal presenti la dimissió com a regidor de Cort. De moment van guanyant temps, se suposa que per establir una estratègia poc traumàtica.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys
I en Zp quan es jubilarà? I què cobrarà quan es jubili?
Valoració:2menosmas
Per Antípolis, fa mes de 11 anys
El PSIB-PSOE pel camí que va no arribarà ni al 20% dels vots. La llàstima és que el recanvi és pitjor. Així que fer política social passa per la protesta i no per les institucions.
Valoració:6menosmas
Per fogater, fa mes de 11 anys
Mitjans, no medis. Pareix mentida.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris