algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Cuiners i hereus

No sé a qui haurà interessat la notícia, omnipresent ahir als informatius, que Ferran Adrià tanca el seu restaurant, El Bulli, un parell d'anys per investigar (sobre l'esferificació de l'oliva i la desconstrucció de la truita amb patata?, i/o sobre el "Caviar de fum de porro amb textura de plàstic" que feia el seu clon al Polònia?) i per esbrinar-ne "un nou format". Als molts (prop de mil milions de persones) que passen fam al món? Als (pocs) que ja hi tenen taula reservada per enguany? Als que se'n poden fotre perquè tanmateix no hi aniran mai? I no sé si haurà interessat a Sergi, el cuiner d'Els Matins de TVE1, que ahir explicava com macerar un peix espasa congelat i com aprofitar els pebres que et sobren, més en pla cuina en temps de crisi.

També em rumio a qui haurà interessat la informació de l'Illes notícies d'IB3 d'ahir, sobre la restauració que s'ha enllestit a la parròquia de la Santa Creu, a Vila, amb els 800.000 euros procedents d'una herència que li caigué a l'Església. Als que hi opinaven a peu de carrer (2 opinions en contra d'haver-hi dedicat els diners, a això, i 1 a favor)? Als que encara no han decidit a qui deixar els seus béns?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 11 anys
El Bulli ? Molta pardalaria per snobs i capdefaves. Ni de franc hi aniria, m'estimo mes la saviesa dels fogons de qualsevol "madona" mallorquina, eivissenca o menorquina, que no la banalitat feta paradigma del no res.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris