algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

No vagi per dit

Què passa amb el reglament?
El PP necessita tirar endavant un nou reglament intern que permeti la realització del congrés extraordinari del pròxim 6 de març amb votació directa de tota la militància. Quina és la raó real que no s'hagi aprovat fins ara?

Consells a Melià
Alguns militants d'UM pròxims al nou president, JosepMelià, li aconsellaven ahir que "actuï ràpidament contra Miquel Nadal" per la qüestió de la seva imputació judicial i l'aplicació del codi ètic. Li deien que "d'aquí a poc temps liderarà la recollida de signatures per fer un nou congrés i no seria apropiat, en aquestes condicions, dur a terme cap tipus d'acció". No obstant això, Melià pensa actuar amb calma, sense presses i tenint molt en compte els òrgans del partit.

La votació de dilluns
Membres del consell polític d'UM consideren que la posició que varen prendre els seus tres consellers del Govern Antich -Mateu Cañellas, Miquel Àngel Grimalt i Miquel Ferrer- va ser decisiva per al resultat final que donà la victòria i la presidència a Josep Melià. Cap dels tres no va fer cap moviment en públic, però en privat jugaren clarament les seves cartes...

La distància del president Antich
Davant els daltabaixos que viu Unió Mallorquina, no passa desapercebuda la distància qmb què es pren les coses el president de l'Executiu, Francesc Antich, tenint en compte que es tracta d'un soci de govern. Alguns socialistes comenten que Antich "s'ha sabut situar per sobre d'aquestes tempestes i oferir, només amb la seva actitud, un missatge en positiu a tota la ciutadania".

Aparcar, un drama
L'ampliació de la zona blava de l'ORA ha duit el neurotitzant problema de l'aparcament a zones més i més perifèriques de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
A UM no hi sobre ningú. No ens ho posen fàcil, però, tots plegats n'hem d'aprendre. L'aprenentatge pot ser dur. Potser haurem d'acumular una mica de tensió, però l'oportunitat és clara. Rebutgem actituds sectàries. Sense això, qualsevol projecte de partit s'haurà de conformar amb la xocolata del lloro.

La foto que estem fent és la de la unitat d'acció. I aquesta unitat la fem entre tots: a través d'apunts, comentaris, compromisos personals, actituds, tons, estratègies. Si tota l'energia que fins ara hem estat canalitzant a la xarxa la posem a treballar per forçar la unitat d'acció, mantindrem l'esperit d'Uniò Mallorquina.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris