muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

No vagi per dit

Replantada de pins
Cort ja ha replantat quatre pins a la plaça de la Porta de Santa Catalina, que ara remodela. Com se sap, la darrera tempesta en tomà cinc. Dels originals ja només en queden mitja dotzena. Allò curiós del cas és que tota la reforma de l'antiga plaça dels Jinetes de Alcalá estava pensada per salvar els pins originaris, que honoraven l'obelisc feixista inaugurat el 1943 i ja retirat de circulació. Tanmateix, en remoure la terra per fer-hi les obres, els pins han caigut com mosques.

Ollé, misser de Matas i de l'espia
Ahir s'obrí a Madrid el judici contra el presumpte espia espanyol Roberto Flórez, acusat d'oferir informació secreta a Rússia per 150.000 euros. Idò bé, el seu misser és Manuel Ollé, també defensor de Jaume Matas en el cas Palma Arena-Buckingham.

Monument del Baleares
En continua el misteri. No se sap què farà Cort. A partir d'un fet inqüestionable: l'àguila franquista no pot continuar a la Feixina amb un govern municipal d'esquerres del segle XXI. Però la resta tot són dubtes: el transformaran? L'enderrocaran? Si és així, què posaran al seu lloc? Mai no s'havien vist tants de dubtes junts. També les posicions del PSOE i del PSM no són convergents. Aquest és un dels factors que retarda la solució final.

Les desconnexions d'IB3 Ràdio
La supressió de les desconnexions en els informatius d'IB3 Ràdio per a Menorca i les Pitiüses provocà malestar a les illes menors. La mesura, adoptada de manera unilateral pels responsables de la ràdio autonòmica, motivà una ràpida actuació del director general de l'ens públic IB3, Antoni Martorell. En només 24 hores, Martorell ordenà que els espais amb informació específica es recuperassin. El mateix dia se'n reinicià l'emissió.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per eivissenc, fa mes de 11 anys
Els espais informatius segueixen, però l'espai eivissenc Enmig dels Freus ha estat suprimit. Era l'únic programa eivissenc.

As facebook hi ha un grup d'eivissencs emprenyats amb IB3:

http://www.facebook.com/group.php?gid=259837382908&ref=search&sid=100000139864757.1348223374..1
Valoració:0menosmas
Per pere, fa mes de 11 anys
Ja sabem de quin peu calça aquest diari.
Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys
A les illes menors, almenys a Menorca hem perdut i no poc amb l'entrada d'IB3 tv. Am la ràdio psset, no crec que l'escolti ningú, però amb la pèrdua de tv3, tot el pressupost d'IB3 és perdut. IB3=canal Mallorca.
Valoració:6menosmas
Per decebut, fa mes de 11 anys
Te molt de bò en els diaris aquest Martorell, darrerament tot o fà bé, no hi ha crítiques.
Valoració:7menosmas
Per Biela, fa mes de 11 anys
Els responsables de la ràdio autonòmica? Que no és el mateix Martorell qui és el responsable de la ràdio autonòmica. Idò, llegint això, s'entén que Martorell va prendre una decisió i, poc temps després es va desdir.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris