muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

I, per ventura, Almodóvar...

Mentre Hollywood espera amatent que la Presidenta acabi el viacrucis judicial per fer-li els honors, el meu negre ha mogut els seus contactes a Califòrnia i està en condicions d'assegurar que ja hi ha almanco tres projectes en marxa per dur Maria Antònia Munar a la gran pantalla. Els detallam, en exclusiva. Tim Burton ja ha posat Helena Bonham Carter a assajar la caiguda d'ulls i la besada a l'aire -"besada torera", li diuen en l'argot-. Imaginau l'escena reiterada de l'arribada als jutjats en carrossa neoromàntica, Helena-Antònia davallant glamurosa amb vestit de parfalans. La música, de Danny Elfman, basaria els primers compassos en la sintonia dels Simpson. Johnny Depp vol fer el paper d'assessor de comunicació a l'ombra -manejant els fils d'alguna empresa pública-, però Burton es reserva aquest paper per a ell mateix, i l'intèrpret del pirata Jack Sparrow o de Willy Wonka serà en aquesta ocasió l'atent cap de gabinet de la Presidenta.

Els germans Coen creuen també en el projecte, i de fet discuteixen acarnissadament sobre el to que hauria de prendre l'obra. Mentre Joel Coen manté que la història de la Presidenta es mereix el tractament d'El gran Lebowski -Big MAM és, de fet, un dels noms que s'estudien-, Ethan Coen suggereix menar la història pels viaranys de Mort entre les flors o de L'home que no hi era. El que sí se sap és que, després de la negativa incomprensible de Catherine Zeta Jones -"per motius obvis", apunta Michael Douglas-, la dona protagonista serà Frances McDormand; per a l'assessor de comunicació s'apunta John Turturro, mentre que s'estudia que Javier Bardem encarni el president del Partit.

Finalment, Quentin Tarantino i Robert Rodriguez podrien tornar a unir talents. En principi, tot està a expenses de la resposta d'Uma Thurman -"no en veig cap altra, fent de Munar", escrivia ahir Tarantino en el seu blog-, que ja té un esbós de guió entre les mans i "valora altres ofertes". La negativa de Thurman no avortaria el projecte, segons Rodriguez, ja que les converses amb Angelina Jolie estan "molt avançades". L'actriu estaria disposada fins i tot a esborrar-se els tatuatges i a convèncer Brad Pitt per fer d'assessor de premsa, un paper inicialment reservat a Antonio Banderas. Un comentari anònim en el blog del director d'El Mariachi assegura que el que ja està ben fermat és el paper del jutge instructor. Ho heu encertat: seria el debut cinematogràfic de Jaume Matas.
Amb tot, prestigiosos crítics cinematogràfics apunten que només Almodóvar faria honor a la història. De fet, la productora del director manxec ja treballa en el càsting. Descartada -misteriosament- Penélope Cruz, Almodóvar podria tornar als orígens fitxant Loles León. Tot un encert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris