bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Denúncies entre companys

Les estirades entre María José Rodríguez i Enric Molina a Calvià demostren l'estat de crispació d'alguns dirigents d'UM

La denúncia presentada per la membre d'UM María José Rodríguez contra el company Enric Molina per suposada agressió i la contradenúncia interposada per aquest és la mostra més clara de l'estat de crispació que viuen alguns dirigents d'aquest partit.

Si fins a cert punt es pot considerar comprensible que es produeixi una fregada entre socis d'una formació política, resulta inèdit i incomprensible que el contenciós acabi al quarter de la Guàrdia Civil i al jutjat de guàrdia i, en conseqüència, probablement amb vista als tribunals.

Arribar a aquests extrems entre companys és més que preocupant. Significa que en algun cas concret l'estat de nervis ultrapassa els límits del respecte personal i per al partit. Unió Mallorquina passa i està passant un autèntic calvari d'ensurts judicials que tenen la seva traducció en conjuntures molt males d'arreglar en el pla polític. El capítol Rodríguez-Molina és un escaló més en aquesta espiral que només condueix a l'histerisme.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sa flor romanial, fa mes de 11 anys
"Mallorquí", mos podries fer una llista de coses que ha fet bé UM tots els anys que ha governat al Consell? No entenc quin apreci se li pot tenir a un partit d'oportunistes.
Valoració:0menosmas
Per SÍ a una UM digna !, fa mes de 11 anys
No pot ser que els que han duit el partit al suïcidi com són Nadalistes i Munaristes ara ens venguin que amb la seva unió seran la sol·lució d'UM. El que vol aquesta gent és tutelar el partit i dursen els rèdits de qui guanya els vots i posa la cara com és en Melià i la gent que s'aglutina entorn a ell.

UM serà digna o no serà res!
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Em dol en l'ànima que el meu partit enlloc de sumar resti. En aquests moments hauríem de voler ser els aglutinadors d'el pal de paller, (ja sé que és una expressió molt gastada). Vull deixar constància que el què ha passat no m'agrada (traïcions, mentides,…) Suposo que puc.

Algú veurà UM com un orgue de gats. Jo sempre l'he vist com un cos capaç d'acollir la diversitat. Com el mateix país. Amb nexes comuns, amb sensibilitats diferents. Amb uns objectius que vagin més enllà que un simple objectiu utòpic. Jo vull la utopia per avui, no per demà. Potser arribarà demà, però vull treballar per fer-la possible avui. Això dibuixa un partit complexe, difícil de gestionar. Potser sí. I què? Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Els humans ho volem controlar tot. Potser d'aquí ens vénen molts dels nostres mals. Qui vulgui organitzacions simples, jeràrquiques, monolítiques potser les hauria de buscar en un altre lloc.

Ara cal rejuntar les ferides i l'esperança, és un Congrés extraordinari. UM a de buscar una transversalitat que permeti sumar, que ens ultrapassi a nosaltres mateixos. Però crec que aquest objectiu no és criticable. Em dol el que passa al meu partit. Per molt que m'ho miro no sóc capaç de veure les virtuts d'aital cohesió.
Acabo. Em dol en l'ànima tot el que ens està passant. No sóc capaç d'entreveure ara les conseqüències de tot plegat. No crec que tot s'hagi acabat. Jo vull una UM que serveixi múltiples objectius. Uns d'immediats, altres a mig termini. On governar sigui un objectiu per alguna cosa, no en si mateix. On donar-nos la confiança sigui perquè volem fer una sèrie de coses que altres no volen fer. Si a cada bogada perdem un llençol, no hi arribarem mai.

Em dol en l'ànima i l'ànima se sent esgotada. Ferida. Però no vençuda. Sóc d'UM perquè vull, treballant colze amb colze amb uns companys i companyes, amics i amigues, ferms, amb els que compartim moltes coses, molts anhels, principalment a Palma. Però l'ànima, la meva, està de dol.

Valoració:1menosmas
Per Sa flor romanial, fa mes de 11 anys
UM desapareix ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valoració:-1menosmas
Per MELIÀ PRESIDENT, fa mes de 11 anys
MUNARISTES I NADALISTES EN ESTAT PUR FOTENT-SE BRANCA AL CARRER: MELIÀ ATURA AQUEST CÀNCER JA, SI NO, SERÀ MASSA TARD!
Valoració:7menosmas
Per Jordi des Racó, fa mes de 11 anys
Quin final més gloriós, el d'aquest sindicat d'interessos. Es poden haver omplit les butxaques i haver fet fortuna però mai més als ciutadans se'ns oblidarà la cara de tots aquells que un dia varen donar cara per un partit com aquest, començant per aquest diari.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris