algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

No vagi per dit

El futur del PSM
Fa mesos que el PSM viu un debat intern per tal de decidir si es presenten en solitari a les eleccions autonòmiques o si reediten el Bloc. Fins i tot s'han fet enquestes internes. Es demana a la militàncai si és partidària de fer pactes preeelectorals, oferint un llistat de la resta de partits i demanant que a cada un -també hi figura el PP- li posin una nota de l'1 al 10. Per als pactes postelectorals s'ha emprat el mateix sistema. També es demana la consideració ideològica de la resta de formacions: quines són més d'esquerres i quines són més de dretes, quines més nacionalistes i quines menys, de l'1 al 10.

Rodríguez fa ell les fotocòpies
Dilluns, José María Rodríguez va ser gairebé el primer membre del PP que arribà a la seu, ben de bon matí. El primer que va fer va ser fotocopiar tots els diaris del cap de setmana amb les notícies i els comentaris sobre la trobada interparlamentària. No li fugia ni un detall. La màquina anava a ple rendiment.

UPyD posa paradeta
El partit de Rosa Díez s'estrenà per Sant Sebastià. UPyD instal·là una paradeta just devora la del PSM, a la plaça de Santa Eulàlia. No hi havia botifarrons de regal, sinó encenedors, pins i altres merchandisings retolats en bon espanyol, naturalment.

Un toc divertit per Sant Sebastià
La batlessa de Palma, Aina Calvo , comparà ahir en el discurs de Sant Sebastià l'esforç ciutadà que va fer possible el parc de la Mar amb el que ha transformat el carrer de Blanquerna com a "eix cívic" de Palma. En aquest moment, no hi ha constància que cap dels qui l'escoltaren i patiren un atac de rialles hagi necessitat d'assistència mèdica. El cronista Bartomeu Bestard inclourà la peça als annals còmics de Ciutat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ??, fa mes de 11 anys
Joan R, si us plau, qui subvencionà el moviment ciutadà pel Parc de la Mar?
Valoració:1menosmas
Per Bifiter, fa mes de 11 anys
Dins el PSM hi ha molt resentiment cap a ERC per mor de les europees, fet que si bé és en part normal, també indica la manca d'autocrítica congènita dels pessemeros. Jo, si fos metge, els receptaria una tassa de til·lo i un cubatet de gin tònic que sempre alegra. Esper que ho componguin amb Entesa i els Verds... i si pot ser també amb Esquerra.
Valoració:0menosmas
Per Joan R., fa mes de 11 anys
1r l'esforç ciutadà per al parc de la Mar estava subvencionat
2n no entenc un eix cívic amb cotxes, molt ben urbanitzat però entre aparcament per a cotxes, carril i carril bici el vianant no ha guanyat pràcticament res. La Sra. Calvo faci el favor de no escoltar als comerciants que tanmateix no la votaran i es deixi dur pels milions de vianants silents que hi passen
Valoració:2menosmas
Per gerret, fa mes de 11 anys
pesemeros anau en compte del que feis, s´esclat pot esser molt fort , i el bloc es fum que no se pot toca
Valoració:-2menosmas
Per Pau, fa mes de 11 anys
Cresques, ets tan mentider com postís.
Fes-te del PP, de UM o de EnteSA, que te rebran amb els braços oberts.
Valoració:2menosmas
Per Cresques, fa mes de 11 anys
El PSM ni és nacionalista ni d'esquerra, ni ecologista. En els fets és un partit autonomista (no defensa la independència), lliberal (no defensa el sector públic) i en l'ordenació del territori i el pla de carreteres ha mostrat quins són els seus bastiments.
Valoració:7menosmas
Per Jaume Mestre, fa mes de 11 anys
El PSM ha d'anar tot sol a totes les convocatòries electorals. Anar amb altres pertits li lleva vots, tant a nivell individual com a nivell de coalició. A més els que l'hem votat sempre tenim tot el dret del món a seguir-ho fent a pesar de que no serem mai ni decissius ni imprescindibles, emperò sí serem nosaltres. Anar amb altres partits és un síntoma de debilitat i de que creure amb noltros mateixos, a més de que serveix per que els dirigents "eterns" tinguin cadira. Una llàstima.
Valoració:7menosmas
Per Biel, fa mes de 11 anys
Per favor, no anomeneu 'merchandising' ni 'marxandatge' a allò que són simples productes promocionals.

El 'merchandising' és quelcom molt més seriós que no pas la ferralla promocional...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris