muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

No vagi per dit

Grimalt medita sobre l'encarament
Fonts properes al conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, asseguren que "medita" si parlarà o s'acollirà al dret de mantenir-se en silenci en l'acarament que el jutge Lope Sola ha ordenat dur a terme el pròxim dia 2 amb el regidor i exconseller Miquel Nadal , dins la instrucció del cas Maquillatge. S'ha de pensar que es tracta d'una situació molt difícil, perquè parlam de dos companys d'Unió Mallorquina, un dels quals (Nadal) en va ser fins i tot president.

Perllongar el mandat de Monjo
Per cert, que alguns sectors d'UM serien partidaris de perllongar la presidència de Joan Monjo i no procedir a proposar un nou president la setmana que ve. "Tal com estan les coses i tant com plou, no és convenient remoure ara gaire les coses", consideren aquests sectors.

Programes a la porta
Com se sap, s'han repartit per tot Palma programes editats per l'Ajuntament de Ciutat sobre les festes de Sant Sebastià. Allò graciós del cas és que, fa uns dies, qualcú en va deixar mitja dotzena al portal de can Sales Menor, el casal de Jaume Matas, al carrer de Sant Feliu de Palma. Com sembla més que lògic, Matas no es deixarà veure avui vespre pels foguerons de Ciutat, però és segur que hi ha hagut gent que s'ha preocupat perquè en tingui informació.

El silenci de Rotger
En ambients del PP, sobretot a Inca, es troba a faltar aquesta vegada la mà esquerra de Pere Rotger per posar ordre i pau dins el partit en els moments difícils. Ara que a Palma hi ha brega, l'acció balsàmica de Rotger "seria molt benvista" per sectors de la formació. S'ha de pensar, però, que d'aquí a uns mesos deixa la batlia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 11 anys
No sé que nassos fa un "patriota" com en Rotger dins del PP, el seu lloc natural seria UM
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Tots sabem quin és el sector que vol a en Joan Monjo. Tenen por a que en Melià ho faci bé, estan acollonats, en vint anys no han fet res pel nacionalisme d'aquesta terra, en vint anys només s'han preocupat de fer carreteres, autopistes i urbanitzacions. Aquest que ara volen a en Joan demà seran els primers que "l'apunyalaran"
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris