algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

No vagi per dit

Rodriguistes a la gran trobada
La sessió d'ahir de la interparlamentària del PP va tenir una nodrida presència de rodriguistes i dels seus aliats. El grup va seure a la darrera fila. Devora José María hi eren Àlvaro Gijón, Rafa Durán, Segis Morell i també Mabel Cabrer, Joan Flaquer i Jaume Font, ara alineats amb el cap del partit a Palma.

Delgado es desfoga
El batle de Calvià i etern aspirant a la presidència del PP balear, Carlos Delgado, es va desfogar ahir en unes declaracions a la cadena Cope. Defensà Rodríguez i criticà amb duresa el president José Ramón Bauzá. També va reclamar un congrés extraordinari defensant "que votin tots els afiliats". Delgado es va queixar amargament que Bauzá prengui un posicionament tan contundent quan encara no ha guanyat cap congrés.

Rodríguez es perfila com a candidat
Dins i fora del PP es va consolidant la primera impressió que Rodríguez s'està perfilant com a candidat indiscutible a la batlia de Palma pel PP. Però alerta, que els seus reptes podrien ser encara majors.

Joan Monjo es jubila de Gesa
El president d'UM, Joan Monjo, es jubila el pròxim dia 31 de Gesa, empresa en la qual ha treballat moltíssims anys. Això significa que tindrà tot el temps lliure del món per dedicar-se a les seves tasques polítiques i al seu partit.

Indignació entre els restauradors
Hi ha molt de malestar entre els restauradors i els propietaris de bars afiliats a la CAEB per la intenció del Govern Zapatero de prohibir a final d'any que es fumi en aquests establiments. Consideren que és una normativa més restrictiva que la d'Alemanya i Anglaterra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris