algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Un nou batle a Alcúdia

Avui a Alcúdia estrenaran batle, desprès de 10 anys, en Miquel Ferrer deixa la batlia perquè l'han fet conseller de Turisme, i dóna pas a Miquel Llompart. No som alcudienca, però, de Sempre, els inquers hem estat un poc lligats a aquest poble. A més, per la meva feina he viscut de molt a prop l'actualitat política d'aquest municipi i he vist que a Alcúdia, moltes vegades, els interessos dels ciutadans han passat per damunt els polítics, cosa que a altres pobles és quasi impensable.

A Alcúdia no hi hagut majories absolutes i els diferents partits polítics s'han hagut d'entendre, i ho han sabut fer. Crec que el jove batle, que un dia fou jugador de bàsquet, i que avui substituirà Ferrer, ha tingut un bon exemple. Miquel Llompart té un repte important: per començar, governar un municipi turístic amb molt de pes, en un temps de crisi que no és bona per a ningú; i, després, seguir l'exemple dels seus antecessors, per poder aconseguir el consens necessari, que fa que els projectes es puguin dur endavant.

Miquel Ferrer ho va dir en el seu comiat, "les persones passen i les institucions queden" i això és allò important, que els que continuen amb les institucions les facin funcionar, sempre recordant que el principal objectiu d'un ajuntament n'és el benestar dels ciutadans. Ningú no ha qüestionat, al menys públicament, Miquel Llompart, fa molts anys que és regidor i, a més de conèixer el funcionament de l'Ajuntament alcudienc, coneix també els problemes d'Alcúdia. Pot ser un bon batle, però això ho dirà el temps. Des d'aquí li desitjo èxit, per a ell i sobretot per al poble d'Alcúdia, un poble al qual, per diferents motius, em sent molt lligada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
"...a Alcúdia, moltes vegades, els interessos dels ciutadans han passat per damunt els polítics...", no seria pes cas des frustrat tren, en no ser que mos referiguem a determinats ciutadans
Valoració:1menosmas
Per pep sisi, fa mes de 11 anys
De batle mudareu però de lladre no mudareu
Valoració:1menosmas
Per GAnduler, fa mes de 11 anys
Tot Politic té un Roldán y en Miquel Llompart té el seu cunyat!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris