algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

De Son Bordoy a Son Bordell

Ha fet bé el Govern d'aturar aquest tutti frutti. Antich ha demostrat, un cop més, que no es juga els dits per ningú. És un polític prudent i savi, l'únic d'esquerres que ha governat aquest país en tota la seva història. I ho és precisament per això: té seny de mul vell de càrrega. Sap el moment exacte en què s'ha d'aturar. Son Bordoy s'havia convertit en Son Bordell. Les estirades venien del PP, del GOB, del Bloc i del PSOE de Cort. Tanta tropa diferent conjuntada feia la cosa insuportable. I ja sabem què li passà al tinent de batle d'Urbanisme de la legislatura anterior per haver anat de bordells.

És comprensible que Antich donàs suport a Carbonero per tirar endavant el projecte, perquè a Antich l'obsessionen dues coses: crear llocs de feina i oferir un sostre a les parelles joves i als més necessitats. Però Son Bordoy té el sostre de vidre. Els rodriguistes estan a punt d'anar a Anticorrupció. Fa setmanes que cerquen com cans desfermats una suposada connexió política i empresarial. També preparaven un nou aixecament popular al Molinar. Guerra total.

Ahir s'escoltaven comentarios de tota classe. Fins i tot que des de Calvià (els dominis de Delgado) havien presentat a Carbonero una oferta per fer 320 habitatges socials al terme. Tampoc no és nou. Durant el concurs de Can Domenge, convocat pel Consell en la legislatura anterior, el PP de Cort també presentà un projecte per fer en aquell solar pisos protegits, just davant el Palma Arena i a 200 metres de Corea. L'important era armar-la com fos. Antich ha triat el millor camí: fora cacau. Consensuar i que es faci el que surti d'aquest consens. I si no, fora. En la legislatura de les engrillonades s'ha d'anar més alerta que un equilibrista a la corda fluixa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Laura, fa mes de 11 anys
En Carbonero és un perill pel Govern, com ho és en Carles Manera i com en el passat pacte ho va ser en Tino Alomar. Si n'Antich no els du a retxa el duran a les roques. Ja està bé de progrés de pa amb fonteta!
Valoració:0menosmas
Per Parc SI, Recinte Firal NO, fa mes de 11 anys

Suposo que també suspendran el projecte de construir un Recinte Firal al Lluís Sitjar.
Valoració:19menosmas
Per Stromboli, fa mes de 11 anys
Si n'Antich ha fet bé, si ha estat ell qui ho ha dit al seu conseller, però després de tenir els informes primer del Consell i després de l'Ajuntament que posaven en dubte l'operació. Però ja està bé així.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris