algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

No vagi per dit

Pep Mayol, davant Funció Pública
Josep Mayol (PSM) ja ha començat els primers contactes com a nou director de Funció Pública del Consell i ja ha topat amb els primers problemes. Es tracta d'una àrea molt delicada i on s'ha de tenir moltíssima mà esquerra. L'entrada de Mayol forma part de la remodelació feta després de la dimissió de Joan Lladó (Esquerra Republicana) com a conseller d'Interior i Funció Pública.

UM a Eivissa
Membres d'UM han incrementat els contactes amb grups centristes d'Eivissa amb la intenció de fer passes per donar a la formació un abast que agrupi tot l'Arxipèlag.

Neus Picó torna a l'Institut
Quin ha de ser el panorama, es demanarà més d'un, i més de dos, perquè Neus Picó, fins fa pocs dies directora de Presidència del Consell de Mallorca, s'hagi estimat més partir de la institució (i del càrrec, i del sou) i tornar a fer classes al seu institut de Calvià. Allà l'esperaven alumnes de PQPI, els programes de formació professional inicial en què es preparen joves que han decidit abandonar l'ensenyament secundari obligatori.

Més pins tombats
Ja s'han retirat tres pins de la plaça de la Porta de Santa Catalina, ara en obres de remodelació, que varen caure durant la tempesta del passat cap de setmana. Ara bé, ha continuat el mal temps i ja n'hi ha dos més de tombats.

Amez i Fidalgo
L'altre dia aquesta secció informà que s'havia vist per Palma l'excap de Policia i actual assessor de la Delegació del Govern, Elicio Amez, amb l'exsecretari general de CCOO, José María Fidalgo. Resulta que foren companys de Batxillerat a Lleó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris