algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Orgull sindicat

No se sent ni una veu que qüestioni la veracitat de les xifres d'inversió estatal aportades per Antich. Ni un matís ni un dubte. Des d'aquest consens silenciós, només queda espai per a diferents valoracions. Per a qualcú que sospira pel model del concert basc, és evident que qualsevol quantitat que amolli l'Estat serà insuficient.

Seria normal aquesta consideració, però no el menyspreu ni la incapacitat per a reconèixer que la xifra, dissortadament, és històrica. Tot i així, aquests tenen la seva lògica. No així els qui critiquen com a poc allò aconseguit per Antich des de la complicitat amb l'Espanya d'Aznar, que ens mantengué en el pou permanent. Però, amb tot, l'actitud més estranya és la del PSIB, autèntic artífex del considerable increment, que, en la seva esquizofrènica situació, consent passar de puntetes per la conquesta per tal de no crear gelosies entre els socis de Govern.

La solució seria que fos el Govern, amb sindicat orgull, qui s'apuntàs el guany. Però això seria tant com manifestar-se col·lectivament content i n'hi ha que no poden, ni en nom del que tots hem guanyat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris