muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Desitjos per al 2010

Comença el 2010 i continua la Lliga. És costum a tot inici d'any demanar uns desitjos per tal d'aconseguir una major felicitat durant els propers 365 dies. Si entram dins el terreny esportiu i ens centram en el RCD Mallorca, els desitjos poden ser variats, però bàsicament es resumeixen en un: que la normalitat torni al club.

A la carta als Reis d'Orient (els Reis de veritat) li demanaríem diverses coses. A en Gaspar, una mica de calma institucional. Això vol dir prou de comèdia amb compres i vendes fantasmes, prou de comissions aquí i allà, prou de mentides i de preses de pèl als abonats i aficionats. A en Melcior, un projecte esportiu que compti amb el planter. Enyoram les èpoques mallorquinistes (Serra Ferrer, com a entrenador) en què el planter arribava al primer equip, on hi havia un projecte de club i d'equip, on no faltava la valentia per posar joves del segon equip, o juvenils, a jugar a un partit de Primera Divisió. I, finalment, a en Baltasar, un projecte de club. Un club que tengui un projecte esportiu i social. Un club que vulgui ser alguna cosa més que un simple equip, perquè club vol dir massa social, lligam amb societat civil, vincles amb les institucions, sinèrgies amb el món privat, etc.

No sé si els Reis seran tan generosos i si haurem fet tanta bonda com perquè ens duguin tot el que volem. Bé, en realitat molt generosos hauran de ser perquè el RCD Mallorca no ha fet gens ni mica de bonda; confiem en la seva benevolència!

En definitiva, valdria la pena que els grans èxits esportius de la present temporada tenguessin la seva continuïtat en uns altres èxits en la gestió del club. Veurem si els desitjos tornen fets reals...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tito, fa mes de 11 anys
Qui enyora en Serra Ferrer com a entrenador? Mira que ho ets, de caparrut. Només saps repetir el cantet d'en Terrassa. Muñoz, ens tens avorrit. Quin fàstic, haver de suportar-te! Per què no et retires i acabes la carrera d'una vegada?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris