algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Desgràcies

S'anuncia per al mes de març la inauguració del nou teatre Principal de Manacor, amb una cabuda de 800 espectadors, 2.000 places menys que l'anterior. Són uns altres temps. En tot cas, és una bona notícia que Manacor pugui disposar aviat d'un espai cabdal per desenvolupar l'energia cultural que genera la ciutat.

D'altra banda, avui publicam una informació referida als pressuposts de què disposaran els teatres forans per a aquest 2010: uns comptes, com era de suposar, severament llimats per la crisi econòmica i que, per tant, obligaran els gestors culturals i els creadors a invertir més en treball i en imaginació. Però, és clar, treball i imaginació no poden desbordar absolutament tots els límits. En cultura, ja fa alguns decennis que els pressuposts són d'una austeritat espartana.

Si aquestes reduccions poden menar l'activitat d'alguns centres a un estat de coma, en altres suposa la interrupció d'una trajectòria -pensam ara en Sa Màniga- reconeguda per la coherència i la qualitat. Sembla com si els autors dels pressuposts s'haguessin inspirat en la dita menorquina: "Si ha de venir una desgràcia, que caigui als pobres, que ja hi estan acostumats".•

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris