algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

No vagi per dit

"Mallorca connection" a Alemanya
Ens asseguren des d'Alemanya que el llibre Die Mallorca connection, aparegut el març passat, ha estat un èxit de vendes. Günther G. Prutting hi fa un recorregut pels casos de corrupció coneguts fins aquells moments i, en especial, per la "presa" del bufet Feliu, el cas Andratx i l'operació contra la màfia russa en l'operació Troika. En falten molts d'altres que s'hi han incorporat aquests darrers mesos. També hi ha un capítol titulat El clan Nigorra. El llarg braç de formigó. Prutting hi conta la història de com Juan Nigorra va aconseguir el control del banc de Crèdit. També parla del seu fill, Miquel, en referència al tractament que donà al seu majordom, Joaquín Reinoso; del negoci turbulent de les Penyes Roges i dels favors que ha rebut del batle Carlos Delgado.

La defensa de Jaume Matas
El 26 de novembre passat, escrivíem en aquesta secció que, arribat el moment, Jaume Matas demanaria la nul·litat de totes les actuacions del cas Buckingham i que aquest tràmit no el faria el seu advocat, Rafel Perera, sinó un altre. La mateixa font d'aquella confidència ens assegura ara que l'expresident ja ha contactat amb un bufet de la Península.

Compareixerà Matas?
En cercles jurídics s'especula amb la possibilitat que Jaume Matas no es presenti a declarar el pròxim 23 de març. Si no ho fa, es dóna per segura la retirada de passaport a causa del risc de fuga i els precedents d'altres imputats en casos de corrupció. Tanmateix, i segons com vagi la declaració, també n'hi ha que pensen que el fiscal Juan Carrau podria demanar-ne l'ingrés preventiu a la presó, i el jutge José Castro acceptar-la. A més, no hi ha conveni d'extradició per delictes econòmics amb l'estat de Nova York.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per calvianer, fa mes de 11 anys
Joan Nigorra Caldentey és el pare de Miguel Nigorra Oliver i aquest de Juan Nigorra Cobián.
Valoració:3menosmas
Per fogater, fa mes de 11 anys
Per a quan la traducció al català de "Mallorca connection"? Au, editors, animau-vos.
Valoració:7menosmas
Per Fura, fa mes de 11 anys
I què us pensau que hi va a Nova York? Guardar la pell!
Valoració:9menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
No és en Juan (amb u) Nigorra, amb problemes amb so majordom, qui és fill d'en Miquel Nigorra i no a s'enrevés? Ara estic confós
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris