algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Calvo: honestedat i transparència?

La batlessa de Palma amaga les raons legals que esgrimeix el grup Barceló per abandonar el palau de congressos

La batlessa socialista de Palma digué en el seu discurs de presa de possessió que "la honestedat i la transparència presidiran el meu mandat". Dos anys després hem comprovat que no és així. El Grup Barceló ha presentat un recurs contenciós administratiu contra Cort per incompliment del contracte al palau de congressos. La concessionària que acceptà les condicions per construir aquest immens bunyol damunt l'autovia de l'aeroport ara es declara perjudicada per la institució. Els ciutadans de Palma i de les Balears, que han posat 30 milions d'euros a l'obra, tenen dret a saber quins arguments legals utilitza Barceló per anar contra l'interès general.

La primera vara ha actuat des d'un principi de manera temerària en aquest projecte del PP que era nul de ple dret, segons l'actual regidora d'Urbanisme Iolanda Garví, i aquest obscurantisme ho ratifica. Calvo difícilment pot parlar d'"honestedat", quan ha violentat la legalitat urbanístiques per fer el palau; ni de transparència, quan amaga les raons de Barceló per fugir.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per lino, fa mes de 11 anys
¡Los Serra defienden a los Barceló incluso en el Balears! ¡Quién lo hubiera dicho en los tiempos aquellos en que Inda pastaba por el Mundo! Es alucinante lo que está pasando.
Lo tienes claro, Aina Calvo, y con Zapatero haciendo bobadas peor todavía. El amigo Ramón ya te dirá lo que se te avecina. Tú no tuerzas el cuello ni con unos ni con los otros. Ànimos y coraje.
Valoració:6menosmas
Per Manel emprenyat, fa mes de 11 anys
Vaja, després de dos anys de gestió de Calvo, ara el DdB se n'adona de la manca de transparència.

Suposo que qun la batlessa passi per l'aro i mostri les peces de determinat col·leccionista (privades) al museu des Baluard (públic), totes aquestes sospites, fins ara inexistents a qualsevol text impres del DdB o UH, s'esvairan com per art de màgia.

No us fa vergonya comportar-vos de mnera tan infantil? no us fa vergonya no tenir els p... de dir-li al propietari que un diari no és la seva joguina personal per atiar o enfonsar ningú? això és informació, professionalitat, dignitat... llibertat? fer el que l'amo mana per nassos?
Valoració:11menosmas
Per Fuera, fa mes de 11 anys
Grup Serra, o més ben, dit, Pere Serra ... per favor, deixa d'emprenyar na Calvo arrel de què no s'ha volgut baixar els calçons davant tu per tot el tema del Baluard ... Ja li vares fer el mateix a en Carlos Delgado per aturar-te sa teva pilotada urbanística a Son Massot ... No emprenyis més la societat mallorquina, la gent honrada i decent no li agraden aquesta classe d'editors ...
Valoració:4menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys
Deu ser perquè ha de fer aquestes obres i altres que ens puja els tributs?
Valoració:0menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 11 anys
Aina Calvo: un "bluf" més imposat des de Madrid.
Valoració:21menosmas
Per Crits, fa mes de 11 anys
Srs. de dBalears:

Vos heu ben lluit a sa portada d'avui. EN més d'una banda s'esbutzaran de riure.

Jo hauria escrit "UM trenca el pacte AL Consell".
Un titular com "ERC trenca el pacte EN la Generalitat", no és ver que vos faria mal an ets ulls?

També podrieu haver escrit "UM trenca el Pacte AN el Consell"
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris