algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

No vagi per dit

39100

Aina Castillo.

La diputada del PP Aina Castillo mostrà ahir al Parlament una foto del president Antich el 2007 i afirmà que era una concentració contra Son Espases. Aquest punt fou ràpidament desmentit pel Govern, que apuntà que la imatge corresponia a la concentració en defensa del territori que es dugué a terme el març d'aquell any. "El lema de la marxa era general i anava contra la destrucció de Mallorca, no contra cap projecte en concret", destacaren. Antich no ha anat mai a una manifestació contra Son Espases.

Antich, a Madrid
El president Antich passà la jornada d'ahir a Madrid en diverses reunions lligades a qüestions de finançament i d'inversions per a les Balears. De moment, no ha transcendit el contingut d'aquestes converses. Antich continua endavant amb l'agenda, malgrat les arruixades que hi ha a Mallorca i que no duen camí d'aturar-se per ara.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa mes de 11 anys
Solució més lògica: eleccions anticipades del Consell. Davant una situació d'ingovernabilitat el que ha de fer una presidenta és convocar eleccions, no n'hi ha d'altre. No es pot tenir un Consell de Mallorca paralitzat amb un equip de govern que no té ni majoria simple.
Valoració:1menosmas
Per Crits, fa mes de 11 anys
I que és que trobau idò que es Consell hauria de testificar amb falsetat davant es jutge? Volen pretendre que es Consell havia d'entregar an es jutge s'informe que ells volien?

Estan exigint que es Consell se fes còmplice des seus desfalcos!

I ara estan fent potadetes de nin malcriat i, de passada, com que els hi importam un rave tots noltros, mos duen a sa ingovernabilitat!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris