algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

No vagi per dit

Reunions per totes bandes
Ahir va ser un dia de reunions per a diferents grups d'Unió Mallorquina, on analitzaren l'actual situació. Hi havia molt de pessimisme, que es veié accentuat pel matí ferest que va fer a Palma, on no s'aturà de ploure ni un minut. A diferents bars de Ciutat, s'hi podien veure membres d'UM conversant... L'horabaixa es repetiren les reunions a altres indrets. La tensió era molt gran.

I el PP, a l'expectativa...
Com se sap, el PP balear passa per una de les conjuntures més difícils de la seva història. Tot i així, ahir es mostraven sorpresos davant la possibilitat que esclati una traca en el si del Pacte a causa del malestar existent dins UM. Els populars estaven a l'expectativa per "veure què passa".

Lladó: "Era un requeriment"
El conseller d'Interior del Consell, Joan Lladó, comentava ahir respecte a l'informe que hauria pogut perjudicar Damià Nicolau, que "va ser un requeriment del tribunal, al qual donàrem compliment. Recaptàrem informació a les conselleries d'Obres Públiques, Territori i Hisenda del Consell i ho remetérem al jutjat. També el va veure la secretària tècnica de Presidència. No podíem fer altra cosa que tramitar el que ens demanaven". Com se sap, es tractava de la llista de funcionaris del Consell amb capacitació per fer valoracions de sòl.

Palma i els aiguats
És evident que Palma no està preparada per suportar aiguats durant moltes hores. Hi va haver despreniments a no pocs edificis. Per altra banda, el trànsit va ser caòtic a les hores punta del matí. Només la resignació dels ciutadans, que són conscients de les dificultats que es produeixen quan plou, va poder salvar la situació.

 

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris