muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

No vagi per dit

Nadal hi era
UM se sent atacada i això ha fet que totes les famílies s'uneixin sota un mateix paraigua. En aquest sentit, la presència del conseller de Turisme i regidor de Cort Miquel Nadal a l'acte públic de renúncia del secretari general Damià Nicolau anticipa la solidesa dels futurs moviments en el partit.

Sorpresa amb Damià Nicolau
Durant tot dissabte horabaixa, la notícia de la dimissió de Damià Nicolau va córrer com l'escuma arreu de Mallorca entre tots els militants d'UM. Alguns dirigents, com és el cas de Josep Melià Ques, no tingueren temps material d'arribar a Palma. D'altres, com Miquel Àngel Grimalt, digueren als seus que "és el moment de fer pinya".

Galmés, a Formentor
La promotora de les Converses de Formentor, Bàrbara Galmés, aparegué dissabte dematí a l'encontre. L'exconsellera assistí a dues xerrades, com a acte simbòlic del que precisament ella havia organitzat.

Carrer Indústria: muntanya russa
El pla E (conegut com a pla Estrès) no perdona. El carrer Indústria de Palma s'ha convertit en una muntanya russa per als automobilistes. Resulta que Cort hi acabà fa molt poc unes obres de construcció d'un solc per a canonades, però l'acabat no fou perfecte. Han aparegut un munt de clots al lloc on es va fer la teòrica millora que, sumats al ja precari estat de l'asfalt del carrer, fa que transitar-hi sigui tota una aventura.

Treballadors de SFM
A Serveis Ferroviaris de Mallorca hi comença a haver molta tensió entre els empleats i els representants sindicals. Resulta que un segment dels treballadors considera que els seus líders "miren massa per ells i nosaltres l'únic que volem són millores laborals".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris