muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

No vagi per dit

La "imputació" de Matas
En cercles jurídics, i conforme al contingut de les investigacions que es coneix fins ara, no es veu jurídicament clar que es pugui fer una bateria d'imputacions contra l'expresident Jaume Matas. L'únic que se li podria implicar, en principi, és un suposat delicte fiscal. El cas Palma Arena-Buckingham només podria fer un gir important, si apareguessin nous testimonis o proves, fet que, de moment, no es descarta.

Absència d'exconsellers
Dins el PP ha causat autèntica sorpresa que en la reunió de divendres passat de la junta directiva del partit, en què José Ramón Bauzá escenificà la renovació de la cúpula, només hi assistí un exconseller de l'antic Govern Matas. Es tracta de Francesc Fiol, actual portaveu parlamentari, que "per deferència" hi havia d'anar. Tanmateix, hi faltaren Cabrer, Flaquer, Cardona, Puig, Ramis d'Ayreflor..., que en duien el pes fa pocs anys. Hi ha comentaris en el sentit que fou la trobada de la junta directiva menys concorreguda des d'una del 1999. També es diu que els rodriguistes posaren cares llargues.

Can Domenge, aviat, al TSJIB
En cercles polítics es comenta que "molt aviat" la jutgessa del cas Can Domenge el podria elevar al TSJIB davant la previsible petició de mesures contra els aforats Miquel Nadal, actual conseller de Turisme, i el diputat Bartomeu Vicens. En cas que es confirmàs aquesta iniciativa judicial, el problema ja arribaria al Govern balear.

L'aparcament, cada cop pitjor
Amb o sense bicicletes pel carrer, allò segur és que cada cop és més difícil aparcar a molts indrets de Palma. Ni la crisi no frena aquest problema endèmic de la ciutat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 11 anys
Yotalment d'acord amb en Pep. Sembla que no hi ha gaire interés en aglapir el capo principal. Què sap aquest home que li tenen tante por, algun secret que li conta en Pedrito Piscinas que també li ha donat inmunitat devant la llei ?
Valoració:3menosmas
Per Pep, fa mes de 11 anys
El que passa amb en mates es que fan temps perque cuant el condemnin el tema hagi prescrit. Tanmateix n'hi ha que son de mel i sucre a n'aquesta farssa de democràcia que tenim.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris