lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

No vagi per dit

La "destitució" de Nadal
El Consolat de la Mar va estar convençut fins poques hores abans d'anunciar la remodelació del Govern que el conseller de Turisme, Miquel Nadal, entrava dins el paquet dels que havien de ser rellevats, però una cridada de darrera hora de la direcció d'UM el confirmà en el seu lloc. Això causà sorpresa al Consolat. A més, els canvis quedaren reduïts a només dos consellers socialistes.

El caos de Palma
L'allau d'obres que es fan a Palma amb el pla E (ja conegut com pla Estrès) està generant autèntics especialistes a circular en cotxe pels carrers trasbalsats per les tanques, les màquines i els treballs. Saben escolar-se per carrils que queden mig lliures per les feines que es realitzen a zones concretes, encara que després organitzin taps monumentals en els semàfors i les cantonades. Només una constant i massiva presència policial pot evitar l'estrès de molts de conductors.

Oriol Junqueres i els monuments
Dirigents d'Esquerra Republicana a les Balears es posaran en contacte amb Oriol Junqueres, eurodiputat català d'aquest partit, per tal que tingui especial esment de l'Arxipèlag en la petició que ha de fer perquè la Comissió Europea doni suport a la retirada de símbols franquistes a tot l'Estat espanyol. Com se sap, a Balears, entre monuments i carrers, encara en queden molts.

Mal de queixal d'Antich
El president Antich va suspendre ahir tots els actes que tenia prevists a causa d'una maldequeixalada. Tenia assumptes importans, com l'acord amb bancs i caixes perquè les famílies amb més dificultats puguin ajornar el pagament de la hipoteca. Antich, al llarg de la seva vida, n'ha passat molt, de mal de queixal. Ja se sap que això imprimeix caràcter i capacitat de patiment i resistència, a més de molta paciència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesca, fa mes de 11 anys
Que boooooooooooooooooooooooooooooooooooooo: PLA ESTRÈS!
Valoració:2menosmas
Per Mans plegades, fa mes de 11 anys
Però això està escrit amb ironia! Qui no té caràcter no el pot imprimir.
Que no ho veis?
Valoració:0menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 11 anys
Aquest de "No vagi per dit" a vegades són més pardals que el cagà de panxa. No confongueu la paciència amb esser inutils. No és el mateix. Demanau i mirau si totes aquestes idees "kumbaià" tenen efectivitat i qui les pot gaudir i veureu que ningú. Basta ja de llepar.
Valoració:-3menosmas
Per Pilotes no, gracies, fa mes de 11 anys
"Ja se sap que això imprimeix caràcter i capacitat de patiment i resistència, a més de molta paciència"

venuts!! Qui paga, paga eh!!
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris