algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Una plaça sense cadafal

Pareix ser que el nou projecte per a la plaça de davant l'ajuntament a Inca preveu llevar el cadafal i substituir-lo per una font d'aigua plana, que la gent pugui trepitjar. Segur que el nou projecte és més modern que conservar un cadafal, però què voleu que us digui? Crec que una plaça davant l'ajuntament està molt bé que conservi el cadafal.

A Inca, els més majors recorden que n'hi havia un que era de ferro i que era un referent a la plaça. Un batle de la dictadura el va llevar i mai més no s'ha sabut on va anar a parar aquella estructura de ferro. Hi va haver polèmica, perquè la gent deia que l'havia venut als americans. Segur que el cadafal que el va substituir, i que és el que ara vol eliminar l'Ajuntament, no té el valor patrimonial d'aquell de ferro, però sí que és un referent de la plaça.

Els nins d'ara, com els d'abans, pugen i davallen per les escales i quan es fa qualque acte, malgrat que l'espai que ofereix és petit, sempre s'hi pot pujar damunt. A mi m'agrada que les places del poble tenguin cadafal, per molt modern que siguin uns brolladors d'aigua que surten del trespol.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
Es cadafal a sa plaça des poble és una icona de ses localitats des Pla de Mallorca
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris