nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

No vagi per dit

Exposició sobre el Baleares
Esquerra Republicana a Palma estudia fer una exposició sobre l'actuació del creuer Baleares a la Guerra Civil. Saben que a Andalussia existeix una important col·lecció de fotos sobre la desfeta republicana a Màlaga el febrer del 1937 i la fugida de bona part de la població civil cap a Almeria per la carretera de la costa. La nau obrí foc repetides vegades contra els fugitius indefensos i causà una gran mortaldat. Ara, aquesta mostra es podria veure a Palma coincidint amb la decisió que ha de prendre Cort sobre el futur del monument de la Feixina.

Matas és a Madrid
En cercles del PP es comenta que Jaume Matas ha tornat de Nova York i passa en l'actualitat uns dies a Madrid. No se sap si és per motius familiars o professionals. Qui també resideix a Madrid és el seu cunyat, Fernando Areal, que hi exerceix de directiu de Bancaja. No existeix cap indici que pugui venir a Mallorca, on no el veuen des del final del juny, quan anà un parell de dies a la Colònia de Sant Jordi "a menjar peix fresc".

Maria Antònia i Antich
Al grup parlamentari del PP, no li va passar gens desapercebut que la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, abandonàs la Cambra dimecres passat quan parlava el president Antich. Els conservadors feren ahir algunes càbales sobre aquesta absència. De fet, en un debat de política general tots els detalls tenen importància.

Plaça de Serralta
Cada vegada es veuen més immigrants extracomunitaris que formen grups a la nit no gaire lluny de la plaça de Serralta de Palma. Posen en marxa algun aparell de música i ocupen les voravies. Els veïns de sempre de la zona observen i callen.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
"Jaume Matas ha tornat de Nova York "; es verb "tornar" s'usa quan es ve després d'anar-se'n an es lloc des d'on es partí i mentre en Mates no arribi a Balears, a Mallorca en concret, és que no és tornat. Per a jo personalment i crec que per a moltíssims lectors i lectores, Madrid és estranger com Nova York.
Valoració:0menosmas
Per Maqueu, fa mes de 11 anys
AndaluSSia? AndaluSia!
Valoració:1menosmas
Per parera, fa mes de 11 anys
I jo si foa misser voldria esser en Parera. Tria els seus clients de manera que no li pot mancar mai la feina.
Valoració:0menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 11 anys
No crec que ni tan sols arribi a Valencia, per allá també hi un bòn merder.
Valoració:0menosmas
Per Boira, fa mes de 11 anys
En Jaumet ha tornat per menjar morena. Sempre l'assassí torna al lloc del delicte. S'acosta, s'acosta, però té els collons per corbata i no passarà de València.
Valoració:0menosmas
Per Vianant, fa mes de 11 anys
A la Plaça Serralta hi ha clars problemes de convivència. Jo hi pas sovint i, si hi visqués, ja n'estaria fins als nassos. M'en fot si són comunitaris, peninsulars o de Llorito. El cas és, què han fet els veïnats per haver de patir tant de renou i brutor, tant d'incivisme?
Valoració:2menosmas
Per Arruix, fa mes de 11 anys
Que prepara l´estratègia?
Jo si fos misser no voldria ser en Parera per res.
Valoració:2menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 11 anys
"Jaume Matas ha tornat i passa en l'actualitat uns dies a Madrid. No se sap si és per motius familiars o professionals"
Si voleu saber on es, demanau-lo al Segura o al Perera, ben segur que ells ho saben.però peixet fresc no pens que en mengi per aqui.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris