algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Calvo es posa la crisi per capell

O el Govern progressista posa ordre a Cort o el Cort de Calvo acabarà amb aquest Govern. Antich ha d'actuar

Palma acaba d'entrar dins el relliscós terreny de l'esquizofrènia política. Mentre Antich anuncia en el Parlament que donarà suport a les famílies que no poden pagar la hipoteca, la batlessa Aina Calvo ha apujat l'Impost de Béns Immobles (IBI) uns 50 euros per a un pis mitjà, fet que toca la butxaca a tots els ciutadans, però en especial als de rendes més baixes. La decisió de Calvo arriba en plena crisi, quan les propietats immobiliàries baixen de valor. En comptes d'ajustar l'índex impositiu a la realitat del mercat, ha fet exactament el contrari: disparar l'imposts de manera inconscient i anar a la butxaca dels ciutadans quan els segments més dèbils ho passen molt malament i les capes mitjanes estan empobrides i han de fer front als seus deures amb els bancs.

La decisió de Calvo, impròpia no ja d'un dirigent socialista, sinó d'un polític amb un mínim de seny, deixa en ridícul el Govern progressista. Calvo xucla els palmesans sense miraments. O aquest Govern posa ordre a Cort o el Cort de Calvo acabarà amb el Govern Antich.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per S.EUGENIO, fa mes de 11 anys
DEVALLADA DÃŒMPOSTS JA I FORA BOTELLON!.AIXO ES INSOPORTABLE!.
Valoració:2menosmas
Per l´amo de Ses Tanques, fa mes de 11 anys
Pere Serra: sou un impresentable.
Valoració:1menosmas
Per Fora "botellon, fa mes de 11 anys
Per a dos habitatges, la meva i l'apartament de la meva filla, estic emprant la fórmula de pagament fraccionat. La diferència del 2009 al 2008, al novembre haurà estat de 52,50 € .. Ara vorem el gual.
Valoració:15menosmas
Per ciutadà, fa mes de 11 anys
Li deuen faltar euros per acabar Son Espases?
Valoració:4menosmas
Per xaume, fa mes de 11 anys
Amb el govern Antich qui hi ha acabat és la seva caparrudessa en continuar l'animalada de Son Espases i la seva davallada de calçons amb el tema de la financiació.
Valoració:1menosmas
Per carme, fa mes de 11 anys
Que manipulau els negatius i els possitius ? Per què no canvien, aquests negatius que no duen número?
Valoració:-20menosmas
Per bomber alarmat, fa mes de 11 anys
Li deuen faltar fons per pagar la façana marítima de Palma...
Valoració:6menosmas
Per Lloreta, fa mes de 11 anys
A mi en concret m'ha pujat 17 euros en relació a l'any anterior, però el problema és que el meu pis ara val menys i no em sembla que sigui una mesura "progressista" fer pagar més per un pis que val menys.
Valoració:21menosmas
Per Xesca, fa mes de 11 anys
Li deuen faltar els cèntims per pagar més carrils bicis d'aquests que va col·locant a tort i a dret la senyora batlessa...
Valoració:11menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 11 anys
Lluís,
sí era un dels pocs editorials que havia llegit. Però veig que amb tantes persones, ciutadans defensors de la llibertat d'expressió i la veracitat, en Pedro Serra està ben atabacat, pobret.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris