algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

No vagi per dit

Reunió Comissió 31 de Desembre
D'aquí a uns dies hi haurà reunió de la Comissió 31 de Desembre. Es dóna per molt probable que es debati la possibilitat d'instal·lar-hi almanco una urna per fer una mena de referèndum d'autodeterminació oficiós. En principi, com se sap, l'urna s'ubicaria a la plaça Major de Palma.

Mas, Millet i Aznar
El president de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas, i el president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, imputat per estafa, fa anys que estiuegen a Menorca. Ambdós tenen casa a Fornells. Cada any acostumaven a sopar junts, però enguany... Mas va anar donant-li llargues i el sopar no s'arribà a fer. Fou substituït per ‘una copa' dilluns dia 3 d'agost. La trobada va ser tensa, tota vegada que ja s'havia dut a terme la intervenció dels comptes del Palau de la Música Catalana. Per cert... Fèlix Millet convidà José María Aznar a casa seva a Fornells l'estiu del 2003, el darrer en què el llavors president del Govern del PP escollí Menorca per a les vacances. Diuen i conten que fou un sopar fastuós per al qual Millet, ufanós, demanà "les millors llagostes de Fornells".

Pla de carreteres
L'aprovació del pla de carreteres per part del Consell pot ser molt, però que molt tensa. A l'esquerra del PSIB-PSOE no volen ni sentir a parlar de tercer i quart cinturó. Després de l'acceptació de Son Espases, ja se senten veus en el sentit que "no podem acceptar més glopades".

Bravo, crític
El secretari general d'UGT, Llorenç Bravo, es mostrà ahir notablement crític amb el discurs d'Antich en el debat organitzat per IB3 Ràdio. S'esperava que seria més moderat. Té això algun significat?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris