muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Realitat ineluctable

És que hi havia cap altra solució? Si els jutges haguessin ordenat la desaparició del macrohospital quan ja està pràcticament fet, l'escàndol hauria estat inassumible. Son Espases no és legal des d'ahir. Son Espases és legal des que l'esquerra, començant pel president Antich, s'aferrà al pragmatisme i fa dos anys ordenà que es començàs a construir quan, des de l'oposició, havien criticat ferotgement aquesta iniciativa de Matas.

Però a l'hora de la veritat, l'esquerra balear va veure que no podia fer front a l'enorme força dels poders fàctics que havien aconseguit la concessió. L'esquerra plegà veles. Millor així. Millor el que tenim i no aquella comèdia de l'estiu del 2007, quan fingiren que cercaven solars alternatius per tot Palma quan en realitat sabien que Son Espases seria una realitat ineluctable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carles, fa mes de 11 anys
El Tribunal Suprem té la darrera paraula.
Valoració:4menosmas
Per gerret, fa mes de 11 anys
el govern Antich và prende la sol.lució única que hi havia i la posible les indennitzacions milloranies i el retràs en la posada en funcionament del centre varen primar i prioritzar no aturar l´obra, aixó ès diu responsabilitat politica tenguen en compte els ciutadans d´aquestes illes, enhorabona sr. Antich endevant , el dels monestir que facin una novena només miren per ells i no tenen en compte l´oferta hospitalaria , que diguin misa que d´aixó en saben i entenen
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris