nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

No vagi per dit

Bunyola: faltes d'ortografia
De Bunyola ens informen que la salutació que el batle inclogué al programa de festes de Sant Mateu estava farcida de faltes d'ortografia. Això ha provocat molts de comentaris dins el poble, ja que, com se sap, Jaume Isern és mestre de primària. Una altra teoria, però, assegura que l'autor de l'escrit en qüestió, per ventura, no és ell sinó un negre. En qualsevol cas, l'error és fora mida i molts de bunyolins són del parer que la primera vara hauria de baratar la persona que li fa els escrits.

La tercera via del PP
Dins el procés de renovació de les juntes locals de Palma, que ara es viu en plena intensitat, hi ha comentaris per diverses agrupacions que es podria presentar una tercera via, alternativa a la qual representen els fiolistes i els rodriguistes. De moment, i esceptuant el centre, on la via està encapçalada per Lluís Clar, encara no hi ha cares visibles d'aquest hipotètic moviment.

La intervenció de Fiol
Tot indica que la intervenció de Francesc Fiol demà en el debat de política general serà moderada i irònica en la forma, però molt dura en el fons. El gruix del seu discurs se centrarà en la "inoperància" del Govern del Pacte davant la crisi econòmica i en el fet que les Balears es troben ara molt més malament que fa dos anys.

Any sabàtic i monument
Es comenta que Catalina Cantarellas, la catedràtica d'Història de l'Art de la UIB que fa per a Cort l'informe sobre el monument al Baleares a la Feixina, gaudeix o acaba de gaudir d'un any sabàtic a la Universitat. Això s'ha valorat de manera molt positiva en ambients municipals "perquè li permet tenir les idees molt clares a l'hora de fer l'informe".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa mes de 11 anys
15 faltés d'ortografia i puntuació llegit per damunt entre línies. La redacció és de nin petit. El contingut "súper original"...

Senyor Isern demaní perdó com a mínim... això és un atemptat lingüístic a la llengua catalana! I això que és mestre... unes bones rialles deuen estar fent els companys de l'escola!
Valoració:2menosmas
Per corrector, fa mes de 11 anys
Aquesta pàgina web sí que en té, de faltes d'ortografia... (vegeu "esceptuant" a "La tercera via del PP", per exemple)
Valoració:4menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys
No cal ser portaveu del pp ni del pp per parlar de la inoperància del govern amb duresa de fons.
Valoració:5menosmas
Per bunyolí emprenyat, fa mes de 11 anys
Aquest és el text del batle de Bunyola. literalment:

"Estimats bunyolins i bunyolines:

Un any més, després de la calor de l'estiu arriben les primeres pluges que banyen en paperí estés pel nostre poble, senyal inequívoca de l'arribada de la fresca i la tardor, arriba Sant Mateu, el nostre patró, comencen les nostres festes, unes festes reconegudes a tota Mallorca, són gairebé les festes que tanquen l'any.

Com a representant de l'ajuntament i del poble vos vull convidar a participar i colaborar amb les nostres festes, tant als que viviu al nucli de Bunyola com els que viviu a altres nuclis com Palmanyola, Sa Coma, Orient, Sa Font Seca, Son Amar, Baix des Puig, Ca's Binissalemer, Ca's Molí, etc..., hem posat molta il·lusió des de tot l'equip de govern perque pogueu gaudir dels actes. Durant aquestes festes es realitzaran molts d'actes, uns pels joves, altres pels nins, altres pels majors, i altres per no tant majors i no tant joves, esperant que agradin i que tots pogueu trobar el vostre espai de divresió, festes que fan que les families aprofitin per sortir tots plegats a la plaça, a fer una volta, a les avelleneres, als bars...

Vull agrair molt sincerament a totes aquelles persones, enitats, institucions, colaboradors... el seu esforç il·lusió i dedicació, a més del desig que les festes siguin un éxit en tots els sentits, disfrutau de Sant Mateu 2009.

Bones Festes Sant Mateu 2009 i Molts d'anys.

Jaume Isern Lladó
Batle de Bunyola"

http://www.bunyola.cat/documents/santmateu.pdf

Com deia aquell: "no hase falta desir nada más".
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris